03 Apr 2020  

KBH: Let skyet, 5 °C

Indland

Mjølnerparkens seniorbofællesskab truet
Ghettolov Mjølnerparkens aktive seniorbofællesskab er truet på sin eksistens. Beboerne er ellers blevet lovet, at de fortsat kan blive boende sammen, hvis de alle flytter til et nyt bofællesskab. Men det har pensionisterne ikke råd til.

Nyeste: Indland

Indland
02. apr. 2020 - 15:01
Straffe for "corona-forbrydelser" fordoblesTyveri, grov forstyrrelse af den offentlige orden og brud på maskeringsforbuddet skal straffes dobbelt så hårdt, hvis lovovertrædelsen har baggrund i corona-epidemien. Det besluttede et flertal af Folketinget torsdag. Samtidig benyttede et flertal coronakrisen til at åbne for flere udvisninger af udlændinge.
02. aprStraffe for "corona-forbrydelser...
Indland
02. apr. 2020 - 10:53
Sundhedsministeren får ret til at forbyde forsamlinger på mere end to personerSundhedsministeren får endnu mere magt. Fremover skal han kunne forbyde forsamlinger på mere end to personer og lukke eksempelvis legepladser og fodboldbaner.
02. aprSundhedsministeren får ret til at for...
Indland
02. apr. 2020 - 07:16
Vibe skal rådgive regeringen: Socialt udsatte skal på banenVibe Klarup er ny formand for Rådet for Socialt Udsatte. Hun vil arbejde for, at udsatte får langt bedre mulighed for at være en del af debatten om deres egne vilkår. I dag starter den nye formand som blogger i Arbejderen.
02. aprVibe skal rådgive regeringen: Socialt...
Indland
01. apr. 2020 - 14:22
Greenpeace: Grøn omstilling kan sætte gang i samfundet ovenpå coronaDer ligger tusindvis af grønne arbejdspladser og venter på at blive aktiveret, mener Greenpeace. Hjælpepakkerne til erhvervslivet og ophævelsen af anlægsloftet kan være startsignalet, men det kræver, at politikerne skriver grønne krav ind.
01. aprGreenpeace: Grøn omstilling kan sætte...
Indland
31. mar. 2020 - 11:12
Uenighed om behov for erstatningsundervisning når skolerne åbner igenUdsatte børn har svært ved at få dækket deres behov for undervisning under coronakrisen, hvor undervisningen foregår digitalt. Om de derfor skal have erstatningsundervisning, er der ikke enighed om.
31. marUenighed om behov for erstatningsunde...
Indland
31. mar. 2020 - 10:47
Seniorfællesskab spredes, efter at ghettolov fordobler pensionisters huslejeMjølnerparkens aktive seniorbofællesskab er truet på sin eksistens. Beboerne er ellers blevet lovet, at de fortsat kan blive boende sammen, hvis de alle flytter til et nyt bofællesskab. Men det har pensionisterne ikke råd til.
31. marSeniorfællesskab spredes, efter at gh...
Indland
30. mar. 2020 - 10:38
Beboere i Slagelse trodser ghettolov og bliver boendeFor første gang skal domstolen nu tage stilling til, om beboerne i et område på den hårde ghettoliste kan blive smidt ud af deres hjem.
30. marBeboere i Slagelse trodser ghettolov...