På min hvide reol gemmer jeg flaskerne fra den bedste øl og vin, jeg har drukket. Det er jo med at samle på de gode minder, man har, og når der endelig sker noget godt, gælder det jo om at påskønne det.
Et ovnfast fad er et mirakelmiddel. Det er næsten lige meget, hvad man kommer i ovnen i et ovnfast fad ved 200 grader, så kommer det til at smage godt. I går lavede jeg forloren hare, sovs og kartofler i det samme ovnfaste fad, og saften fra fars og bacon fik det til at smage forrygende. Det var ribsgelé og muskatnød dog også medvirkende til (og fedtet fra baconen smører årerne).
Når man spiser godt, vokser man jo, og i går revnede et par af mine bukser.
Engang imellem får min ekskæreste lyst til at bage knækbrød, og så bager hun knækbrød med hørfrø, som hun gerne lader mig smage. Man skal dog passe på, at man ikke kommer til at tygge forkert på en af kærnerne i knækbrødet, for så kan man få smerter i en nerve i ansigtet. Det har jeg prøvet.
Når man spiser godt, vokser man jo, og i går revnede et par af mine bukser. For at jeg ikke skal blive alt for stor, har min ekskæreste rådet mig til at nøjes med at drikke én god øl, når jeg vil hygge mig, og så drikke hvidvin for resten, da hun mener, at hvidvin ikke er lige så fedende som øl.
Hvad er det gode liv? Er det at æde og drikke og dø tidligt? Er det at leve fanatisk sundt og blive gammel? Eller måske handler det gode liv slet ikke om nydelsesmidler eller alder, men om mening med tilværelsen og kærlighed? Eller måske bare om at passe ind og være som folk er flest?
Det koster penge at lave progressiv journalistik. Kun med din støtte kan Arbejderen fortsat udgive frit tilgængeligt journalistisk indhold af høj kvalitet.


