09 Dec 2018  

KBH: Spredte skyer, 4 °C

Vi støtter vores kammerater

Vi støtter vores kammerater

Når der er råd til skattelettelser, er der også råd til ordentlige forhold for dem, der får velfærden til at hænge sammen

Når der i disse uger kæmpes for ordentlige løn- og arbejdsvilkår på det offentlige område, står de offentlige fagforeninger ikke alene med deres krav,

Vi er alle voldsomt afhængige af, at de offentligt ansatte har ordentlige løn- og arbejdsforhold.

3F Esbjerg Transport støtter vores kammerater og kollegaer i det offentlige og vil 100 procent bakke op og vise solidaritet med dem, såfremt Danmark kommer ud i en konflikt.    

Generalforsamlingen opfodrer de offentlige arbejdsgivere til at indgå reelle forhandlinger, der sikrer vores offentlige kammerater ordnede løn og arbejdsforhold. 

Det offentlige og private hænger sammen. Vi er alle sammen voldsomt afhængige af, at de offentligt ansatte har ordentlige løn- og arbejdsforhold. Det er derfor dybt beskæmmende og at betegne som vrøvl og udenoms-snak, når de offentlige arbejdsgivere appellerer til de offentligt ansatte om at holde igen for at udvise samfundssind. 

Så sent som i december 2017 gav de regeringsbærende partier lovning om skattelettelser på 23 milliarder – derfor må al snak om, der ikke er råd til at indfri de offentliges rimelige krav forstumme.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


19. apr. 2018 - 08:49   19. apr. 2018 - 08:50

Udtalelse

fra 3F Esbjerg Transport