26 Sep 2018  

KBH: Spredte skyer, 13 °C

Nordjyske kommunister stiller op

Nordjyske kommunister stiller op

Ved valget til Regionsrådet i Nordjylland vil det denne gang være muligt at stemme kommunister ind i rådet.

FOTO: Connie Trudslev
1 af 1

Kommunisterne i Region Nordjylland stiller op til regionsrådsvalget den 21. november på liste R. 

Der er tre kandidater:

Emil Olsen, 28 år , murer. Emil bor i Aggersund, er fagligt aktiv i 3F, har været landsformand for 3F Ungdom. Er medlem af Byggegruppens bestyrelse i 3F Aalborg. Derudover er han medstifter af Nørrekær Enge Vindmølleforening.

Connie Trudslev, 60 år, freelance journalist med fokus på arbejdsmarkedet og fagforeninger. Har tidligere arbejdet som pædagog og jord- og betonarbejder. Connie er gift og bor sammen med sin mand i Valsted. Sammen har de to voksne børn. 

Jonathan Zacho Bruun er 29 år, bor i Nørresundby, arbejder som socialpædagog og har en kandidatgrad i Anvendt Filosofi. Jonathan er derudover aktivist i solidaritetsorganisationen Internationalt Forum Aalborg, samt netværket Stay Human og kulturhuset 1000Fryd.

Kommunisterne ønsker et opgør med EU's indblanding i dansk økonomi og med nedskæringerne i den offentlige sektor

Der er udarbejdet et valgprogram med hovedvægten lagt på følgende indsatsområder. 

Kommunisterne vil arbejde for øget velfærd. Øget velfærd skaber arbejdspladser. Vi er imod privatiseringer - også på sundhedsområdet. For eksempel skal ambulancekørsel ikke sendes i udbud, men ligge i regionens regi.

Kommunisterne ønsker et opgør med EU's indblanding i dansk økonomi og med de årligt tilbagevendende nedskæringer i den offentlige sektor

Social dumping er samfundsundergravende. Private virksomheder og regionen selv skal overholde love og overenskomster samt sikre at arbejde for borgernes skattekroner bliver udført, så ingen kommer til skade.

Liste R, Kommunisterne har indgået et valgteknisk samarbejde med Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Den sociale Fællesliste. 

 

01. nov. 2017 - 08:26   01. nov. 2017 - 08:30

Udtalelse

fra Kommunisterne i Region Nordjylland, Liste R