02 Jun 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 15 °C

Nej til nedrivning af vores boliger

Nej til nedrivning af vores boliger

Vi afviser at bruge nedsættende udtryk som ghetto og parallelsamfund om vores boligområde. Vi anser os selv som borgere på lige fod med andre borgere i Danmark.

Vi beboere i Gellerup og Toveshøj ønsker at sende en klar besked til byrådet, kommunen, boligforeningen og offentligheden.

Vi kan ikke acceptere at blive behandlet som andenklasses borgere i Danmark, som ellers hylder værdier som frihed og demokrati.

Vi afviser fuldstændig enhver nedrivning af nogen af bygningerne i vores område. Vi vil fastholde vores rettigheder til at forblive i vores lejligheder.

Vi afviser at bruge nedsættende udtryk som ghetto og parallelsamfund om vores boligområde. Vi anser os selv som borgere på lige fod med andre borgere i Danmark, som har både pligter og rettigheder. Vi kan ikke acceptere at blive behandlet som andenklasses borgere i Danmark, som ellers hylder værdier som frihed og demokrati.

Vores børn går i skole og stor del af vores unge er på gymnasium og på uddannelser, her også universiteterne. Rigtig mange har job og betaler skat som alle andre borgere.

Vi fungerer og deltager i samfundet som alle andre. Vi fastholder vores afvisning af, at man vil nedrive vores boliger, og vi afviser også enhver plan om at forflytte og fordele os i andre områder.

Vi - en arbejdsgruppe af beboere - har holdt et møde og var enige om også at samle underskrifter, som bliver sendt til både Byrådet og Brabrand Boligforening. Vi ønsker og håber, at man vil tage vores krav alvorligt og begynder at respektere vores rettigheder som borgere i et demokratisk land. 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


25. apr. 2019 - 08:19   01. maj. 2019 - 10:20

Udtalelse

fra en arbejdsgruppe af beboere i Gellerup og Toveshøj, Brabrand.