19 Sep 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 7 °C

Boykot turistrejser til apartheid-Israel – OBS: Emdrup

Udtalelse

Boykot turistrejser til apartheid-Israel – OBS: Emdrup

Folkeuniversitetet Emdrup reklamerer i sit kursusprogram for turistrejser til apartheid-Israel, udtaler Boykot Israel Kampagnen.

På hjemmesiden for Folkeuniversitetet Emdrup (en del af Aarhus, Herning, Emdrup Folkeuniversitetet – www.fuau.dk annonceres for et endagskursus med titlen “Israel og Palæstina”, dato 6. februar 2021, sted Campus Emdrup, bygning D, samarbejdspartner: rejsebureauet Viktors Farmor!

Det er skandaløst, at Folkeuniversitetet Emdrup samarbejder med et privat rejsebureau om promovering af rejser til en apartheidstat og dermed legitimerer og normaliserer Israels besættelse af Palæstina!

Til sidst i annoncen for kurset står der: “Efter foredragene kan du høre mere om rejser til Israel med Viktors Farmor” og der linkes til rejsebureauets program over rejser til Israel.

Der står ikke i Viktors Farmors rejseprogrammer, at rejsen går til en israelsk apartheid-stat, der dagligt smider palæstinenserne ud af deres huse eller river gamle oliventræer ned for at give plads til illegale bosættere, eller at israelsk militær fængsler, torturerer eller dræber palæstinensere. På landkortet i programmet er navnet Palæstina ikke-eksisterende, ordet ‘ Israel ‘ dækker hele Palæstinas land!

Det er skandaløst, at Folkeuniversitetet Emdrup samarbejder med et privat rejsebureau om promovering af rejser til en apartheidstat og dermed legitimerer og normaliserer Israels besættelse af Palæstina!

Boykot Israel kampagnen (der er tilknyttet BDS), opfordrer til boykot af alle turistrejser til Israel. Vi har de seneste år lavet boykot aktioner ved mange rejsebureauer, der arrangerer turistrejser til Israel. I november 2019 aktionerede vi, da Viktors Farmor i Valby Kulturhus holdt infomøde om turistrejser til Israel.

Vi holder øje med turistbureauerne!

Boykot Turistrejser til Israel!

Boykot Israel – Frit Palæstina

Www.boykotisrael.dk

Facebook.com/boykotisrael.dk

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


27. jul. 2020 - 13:56   27. jul. 2020 - 15:39

Udtalelse

af Boykot Israel Kampagnen
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk. Husk at angive navn og adresse (by).