22 Apr 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 13 °C

I dag skriver vi om Vestas’ skandale i Spanien, hvor ansatte og fagforeninger har afsløret ekstremt farlige arbejdsforhold på selskabets vingefabrik. Arbejdere lider af lungesygdomme og voldsomme allergiske reaktioner fra arbejdet med kemikalier.

Torsdag i sidste uge blev Julian Assange anholdt i London.

Alle kandidater, der stiller op til EU-parlamentsvalget, er blevet opfordret til at skrive under på et "løfte om valgintegritet".

General Khalifa Hafter er i færd med at tage kontrol med hele Libyen.

Europas højreekstreme partier arbejder på at forene sig frem til EU-parlamentsvalget, der i Danmark afholdes den 26. maj. De kæmper for at opsamle den voksende skepsis og modstand mod EU, som længe har været under udvikling i hele Europa.

DSB’s ledelse er blevet tvunget til forhandlingsbordet efter udsigten til endnu en dag med aflyste tog.

Hvor er der en voksen? Det er det fælles spørgsmål, som forældre til småbørn over hele landet stiller, når de denne weekend går på gaden i mindst 57 byer for at protestere mod dårlige normeringer i børnehaver og vuggestuer.

I dag fejrer verdens største militæralliance sig selv i Washington. USA har sat sine allieredes udenrigsministre i stævne for at fejre 70-året for NATO.

Mette Frederiksen kom til kort i den første TV-duel med Lars Løkke Rasmussen op til det kommende folketingsvalg.

I dag starter brancheforeningen Danske Medier en kampagne, som skal sætte fokus på de journalistiske mediers betydning for vores samfund – ikke mindst som en modvægt til de sociale mediers hemmelige algoritmer og deres store magt over, hvad vi ser og h

Sider

Abonnér på Arbejderen RSS