04 Jul 2020  

KBH: Overskyet, 17 °C

Præsident Trump trækker 9.500 soldater ud af Tyskland. Selv om USA fortsat har 25.000 soldater, atomvåben og en vifte af vigtige baser i Tyskland, er beslutningen et politisk vink med en vognstang.

EU's politik over for Venezuela er reaktionær, i strid med FN-pagten og bygger på en løgn. Dansk politik over for Venezuela er et usselt ekko af EU's politik og vidererfører desuden tidligere udenrigsminister Anders Samuelsens latterlige politik.

De seneste uger har lagerarbejderne på Coops lager i Hasselager ved Aarhus kæmpet en indædt kamp for at blive behandlet med bare et minimum af værdighed.

Den israelske regering har meddelt, at den påbegynder annekteringen af store dele af den besatte Vestbred den 1. juli, i åbenlys strid med folkeretten.

Tirsdag morgen blev liget af en 28-årig afro-dansk mand fundet i Nordskoven nær Rønne på Bornholm. To hvide mænd er sigtet for mordet.

79,5 millioner mennesker var flygtninge i 2019. Dette tal fra FN's flygtningeorganisation UNHCR fremgår af organisationens årlige rapport, der udkom op til FN's flygtningedag, lørdag den 20. juni.

Nye bevægelser mod racisme bølger i disse måneder hen over kloden.

Gnisten, der antændte modstanden, var det frygtelige drab på George Floyd og den tilbagevendende politibrutalitet i USA. Pludselig havde folk fået nok.

Onsdag parkerede hovedstadens skraldemænd deres biler på H.C. Andersens Boulevard ved Københavns Rådhus.

Byggeriet af Storstrømsbroen, som vil blive Danmarks tredjestørste bro, har været i gang i snart to år. Det har været en kaotisk periode, som startede, allerede inden kontrakten blev underskrevet.

Den internationale sundhedsorganisation WHO bringer hver dag opdaterede tal og verdenskort, som viser, hvordan coronapandemien udvikler sig. De hårdest ramte lande er dybrøde, mens de lande, som har haft færrest nye smittede, er lysegule.

Sider

Abonnér på Arbejderen RSS