16 Nov 2018  

KBH: Ingen skyer af betydning, 7 °C

Israels hærledelse giver med koldt overlæg sine soldater og snigskytter ordre til at skyde palæstinensiske børn i Gaza.

100-året for afslutningen af Første Verdenskrig blev i weekenden markeret med pomp og pragt i Paris og med deltagelse af 72 stats- og regeringschefer fra blandt andet EU-landene og USA. Frankrigs præsident Macron havde designet arrangementerne, så de u

To ud af tre stykker tøj, som vi køber i Danmark, er lavet til sulte-lønninger og uden faglige rettigheder. Det viser en undersøgelse, som Cevea har lavet for LO.

I sidste uge blev en Hus Forbi-sælger anholdt, da han lå og sov på Strøget i København sammen med en lille gruppe andre hjemløse.

Mandag morgen lammede en strejke S-togstrafikken i Storkøbenhavn i nogle timer. Det var en forståelig reaktion på et generalangreb på de ansattes faglige rettigheder fra DSB's side.

Lederen af FN-kontoret til beskyttelse af den globale biodiversitet – den biologiske mangfoldighed – advarer om, at tiden er ved at løbe ud, hvis vi skal redde det liv, vi kender på Jorden – herunder mennesket som art.

Det er ikke tilfældigt, at regeringen forsøger at give indtryk af, at milliarderne flyder rundt til landets hospitaler i en lind strøm. Sundhedspolitik bliver et centralt emne i den valgkamp, som allerede er i gang.

Dansk ulandsbistand bliver brugt til at støtte store multinationale firmaer. Det afslører Afrika Kontakt i sin nye rapport Big Business på Bistand, som Arbejderen skrev om i denne uge.

I en samling usle containere i Padborg levede en flok filippinske lastbilchauffører indtil i tirsdags, hvor lejren blev lukket af politiet. De arbejdede for vognmanden Kurt Beier og fik omkring 15 kroner i timen.

Regeringen har ønsket at importere mere udenlandsk arbejdskraft til Danmark fra 12 udvalgte lande udenfor EU, som Indien, Kina og Thailand.

Sider

Abonnér på Arbejderen RSS