21 Oct 2019  

KBH: Spredte skyer, dis, 9 °C

Norges såkaldte EØS-aftale med EU betyder, at Norge er med I EU's indre marked.

Den tyrkiske invasion i Syrien er en brutal aggression, i åbenlys modstrid med international ret.

Arbejderen kan i dag fortælle om en lærer i Holbæk, der blev irettesat af kommunen og endda forflyttet fra én skole til en anden, fordi hun havde et "negativt kropssprog", når hun var uenig i ledelsens beslutninger.

Det er en kendsgerning, at de rigeste mennesker på kloden også er de, som udleder den største mængde CO2. Faktisk viste en rapport fra Oxfam IBIS for fire år siden, at de rigeste 10 procent udleder knap 50 procent af verdens CO2.

EU-parlamentet har vedtaget en resolution, som sætter lighedstegn mellem nazisme og kommunisme.

Præsident Trump har aftalt med Tyrkiets præsident Erdogan, at de amerikanske styrker trækkes ud af det nordlige Syrien, så Tyrkiet kan etablere en 30 kilometer bred såkaldt sikkerhedszone i området. 

Fagforeninger har kæmpet i modvind i mange år, både herhjemme og i udlandet.

Birthe Sørensens billede

Socialdemokratiet har ikke travlt. Det står klart efter en uge, hvor vi både har hørt Mette Frederiksen holde sin store åbningstale som statsminister og Nicolai Wammen fremlægge regeringens første finanslov.

Den største trussel, menneskeheden står overfor, er USA's imperialisme og krigspolitik. Alt, hvad der kan være med til at begrænse denne trussel, er velkomment.

Søndag åbnede M3 Cityringen i København. Den blev 10 måneder forsinket og flere milliarder dyrere end forventet.

Sider

Abonnér på Arbejderen RSS