31 Oct 2020  

KBH: Overskyet, støvregn, dis, 12 °C

Det har meget længe været på tide at gøre op med krænkelseskulturen i alle dele af det danske samfund.

Det smukke resultat af søndagens folkeafstemning om en ny forfatning i Chile bekræfter, at der blæser nye politiske vinde over Latinamerika.

Hårdt fysisk arbejde giver betydeligt større risiko for demens. Det viser en ny undersøgelse fra Københavns Universitet.

De vanvittige krav om, at danske folkeskolelærere skal tvinges til at vise muhammedtegningerne i undervisningen, har intet med forsvar for ytringsfrihed at gøre.

Der er rigtig god grund til at ønske befolkningen i Bolivia et stort tillykke med valget i søndags. Den overbevisende valgsejr til kandidaten fra MAS – Bevægelsen for Socialisme – har ikke efterladt nogen tvivl.

Den seneste uge har Arbejderen bragt afsløringer af forholdene hos vognmandsfirmaet LSP:

Udenlandske chauffører har arbejdet for rundt regnet 20 kroner i timen.

Umiddelbart efter efterårsferien starter de længe ventede forhandlinger om en 8. udbudsrunde af rettighederne til at hente olie og gas op fra Nordsøen.

Birthe Sørensens billede

De store gloser kom frem, da fagtoppen i lørdags skulle kommentere på forliget om ret til tidlig pension, den såkaldte Arne-pension. 

Aftalen betegnes som "historisk" og en "sejr" for lønmodtagere – eller for arbejderbevægelsen.

Regeringens pusten til racisme og islamofobi i befolkningen fortsætter for fuld musik i det nye folketingsår, som blev sparket i gang i tirsdags.

I langt over et år har der været massive protester mod den handelsaftale, som EU og Mercosur-landene i Sydamerika har forhandlet om.

Sider

Abonnér på Arbejderen RSS