25 May 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 15 °C

Klimaaktivist bliver ny forkvinde i Mellemfolkeligt Samvirke

Klimaaktivist bliver ny forkvinde i Mellemfolkeligt Samvirke

Stine Krøijer, forsker i aktivisme ved Københavns Universitet og klimaaktivist i fritiden, er valgt som ny forkvinde i Mellemfolkeligt Samvirke.

1 af 1

Stine Krøijer, forsker i aktivisme ved Københavns Universitet og klimaaktivist i fritiden, er valgt som ny forkvinde i Mellemfolkeligt Samvirke. Hun over tager posten efter Helle Munk Ravnborg, der har stået i spidsen for organisationens bestyrelse i de seneste seks år.

Stine Krøijer blev valgt på weekendens møde i Rådet – Mellemfolkeligt Samvirkes øverste beslutningsorgan.

Den nyvalgte forkvinde er 45 år, lektor i antropologi og klimaaktivist. Hun har tidligere arbejdet i organisationen Oxfam IBIS som programkoordinator og politisk rådgiver med fokus på ressourceudvinding, skat og rettigheder.

Som lektor i antropologi ved Københavns Universitet har Stine Krøijer fokus på unge, politisk aktivisme og klima- og miljøkonflikter, og på den måde flugter hendes faglighed rigtig godt med Mellemfolkeligt Samvirkes mærkesager. I fritiden er Stine Krøijer aktiv i Klimakollektivet, en aktionsgruppe, der opstod i forbindelse med FNs Klimatopmøde i København i 2009.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


29. maj. 2019 - 16:52   03. jun. 2019 - 10:37

Pressemeddelelse

aj@arbejderen.dk