26 Jan 2020  

KBH: Overskyet, dis, 4 °C

Anton Nielsen, 80 år: Tak for varme hilsener

Tak

Anton Nielsen, 80 år: Tak for varme hilsener

Tak for jeres varme hilsener til både Inger og jeg i anledning af min 80 års fødselsdag og vores 59 års bryllupsdag. Det varmede i en kold tid, skiver Anton Nielsen.

1 af 1

Kære kammerater og venner.

Meld jer under fanerne! Der er brug for os alle.

Tak for jeres varme hilsener til både Inger og jeg i anledning af min 80 års fødselsdag og vores 59 års bryllupsdag. Det varmede i en kold tid.

Men vi må videre! Kampen for et mere retfærdigt samfund er ikke slut. Tværtimod!

Efter de nyligt afholdte valg står det klart for mig, at der i dag er brug for mennesker, som har deres meningers mod. Som ikke går på kompromis, men altid – og under alle betingelser – kæmper for de svageste i vores samfund. Som er imod udbytning, fascisme og krig, for fred og socialisme. I den sammenhæng er det kun kommunisterne, som på trods af forfølgelse og hetz – hvor omkostningsfyldt det end har været – har stået fast.

Kommunisterne har været svækkede af indre stridigheder. Man har redet sine egne ideologiske kæpheste, til skade for kommunisterne, men ikke mindst til skade for arbejderklassen.

Mit ønske ved min 80 års fødselsdag er – efter mange år i arbejderklassens tjeneste – at på trods af den sidste tids dårlige erfaringer med skabelsen af et samlet kommunistisk parti tager jeres stilling op til overvejelse.

Alle I kammerater og venner som i dag ikke er medlem af et kommunistisk parti: Gå ind i kampen – tag stilling!

Jeg er selv i dag medlem af Kommunistisk Parti (KP). Det er partiet for mig, i den tid vi lever i. Men under alle omstændigheder – unge som gamle – meld jer under fanerne! Der er brug for os alle.

Kammeratlig hilsen, Anton Nielsen.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


06. jun. 2019 - 15:22   06. jun. 2019 - 16:06

Tak

Anton Nielsen