21 May 2019  

KBH: Spredte skyer, let regn, 15 °C

Der er forskel på folk

SENESTE LEDERE

man. 20. maj - 2019
fre. 17. maj - 2019
tor. 16. maj - 2019
ons. 15. maj - 2019
tir. 14. maj - 2019
man. 13. maj - 2019

DEL ARBEJDERENS MENING

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Fredag, 03. maj, 2019, 13:16:08

Der er forskel på folk

Mens den racismedømte, hadprædikende, voldsforherligende partiformand Rasmus Paludan nidkært beskyttes af politiet, når bøger skal brændes, og skældsord råbes efter tilfældigt forbipasserende med mørkere teint end korsridderen Paludans – gælder samme ret til beskyttelse åbenbart ikke antifascister.

Måske det havde hjulpet, hvis de 500 antifascister havde råbt islamofobiske slagord og båret brændende koraner gennem Københavns gader.

Det er indtrykket, man sidder tilbage med, når man hører om begivenhederne ved onsdagens antifascistisk 1. maj-demonstration, hvor den lovligt anmeldte demonstration med 500 deltagere – heriblandt børn – blev angrebet af politiet med knipler, blev fotograferet og gennemregistreret.

Ifølge demonstranter havde de mest aggressive betjente endda fjernet deres ID-nummer, inden de gik i aktion mod demonstranterne, som ifølge politiet havde gjort sig fortjent til angrebet ved at iføre sig solbriller og hætter...

Politiinspektør Rasmus Skovsgaard siger til Arbejderen, at han ikke vil udelukke, at nogle betjente kan have været uden ID-nummer, men at "hvis betjente har hevet deres ID-numre af, så er det en alvorlig sag, som vi skal have en snak om."

En snak om?!? Det skal vel for fanden undersøges, og såfremt der er hold i historien naturligvis have konsekvenser for de ansvarlige!

Kontrasten imellem det milliondyre beskyttelsescirkus, som omgærder Rasmus Paludan, og så de historier, de tilstedeværende demonstranter beretter om fra den antifascistiske 1. maj-demonstration, brænder som en svejseflamme i øjnene.

Måske det havde hjulpet, hvis de 500 antifascister havde råbt islamofobiske slagord og båret brændende koraner gennem Københavns gader. Havde politiet da kunnet abstrahere fra solbrillerne på enkelte af demonstranternes ansigter?

Svaret svæver i vinden...

Nyeste artikler

Udland
21. maj. 2019 - 08:28
USA's plan for Det Nye Palæstina Bosættelser på palæstinensisk område skal indlemmes i Israel og forbindes. Det betyder et tab på 60 procent af Vestbredden for palæstinenserne, der skal "beskyttes" af Israels hær. Sådan lyder en del af "Århundredets plan for Mellemøsten", som om kort tid bliver fremlagt af Donald Trumps regering.
21. majUSA's plan for Det Nye Palæstina...
Fagligt
20. maj. 2019 - 15:09
Fanemarch bakker DSB-ansatte op i fair forholdDagens fanemarch for 'fair forhold' i DSB havde opbakning fra de DSB-ansatte selv, men også pædagoger, SOSU'er, bygningsarbejdere og politikere deltog i optoget gennem København til Industriens Hus.
20. majFanemarch bakker DSB-ansatte op i fai...
Fagligt
20. maj. 2019 - 14:56
Skraldemændene fjerner affaldsbunker i Frederikshavn23 skraldemænd ved Remondis i Frederikshavn er tilbage på arbejde. De har godkendt aftale, der skal løse det systematiske overarbejde gennem otte måneder.
20. majSkraldemændene fjerner affaldsbunker...
Idekamp
20. maj. 2019 - 14:54
Grundlovsbrud!Bag om ryggen på det danske folk har et flertal af Folketingets politikere tilsluttet sig Europluspagten og Finanspagten.
20. majGrundlovsbrud!
Idekamp
20. maj. 2019 - 14:28
Undskyld mig, men må kontanthjælps-modtagere i det hele taget være i Danmark?Du bliver mødt med mistro på jobcentret, og du må ikke flytte ind i billige lejligheder, hvor der er risiko for, at området bliver til ”ghettoområde”.
20. majUndskyld mig, men må kontanthjælps-mo...
Idekamp
20. maj. 2019 - 14:23
A er ikke venstrefløjI løbet af de sidste cirka 40 år har Socialdemokratiet i grove træk fuldendt overgangen fra arbejderparti til arbejdsgiverparti.
20. majA er ikke venstrefløj
Fagligt
20. maj. 2019 - 14:22
96 ufaglærte strejker på Aalborg PortlandAalborg Portland offentliggjorde i april måned et milliard-overskud. Nu vil virksomheden give 3F'erne en lønstigning, der svarer til den generelle lønudvikling. De ufaglærte har nedlagt arbejdet.
20. maj96 ufaglærte strejker på Aalborg Port...