09 Dec 2018  

KBH: Spredte skyer, 5 °C

Vestens medie-giftgas

Vestens medie-giftgas

Tredje – og sidste – Verdenskrig er rykket et skridt nærmere. Langsom og systematisk skaber Vesten et fjendebillede af Syriens præsident Al-Assad for at legitimere Vestens egen aggression.

Systemskifte - Regime Change. Fjernelse af al-Assads styre er Vestens egentlige mål i Syrien. Det USA-ledede missilangreb 14. april - og truslen om flere - kommer på et tidspunkt, hvor oprørere/terrorister stort set er nedkæmpet og borgerkrigen tæt på en afslutning.

Det eneste, der mangler, før Vestens krigsstrategi føres ud i livet, er endnu et eller et par giftgasangreb. 

USA's strategi med at støtte al-Assads fjender (inklusive Islamisk Stat og al-Nusra Fronten) med  våben og anden bistand er slået fejl på grund af Ruslands militære indgriben på al-Assads side.

Nu forsøger Vestens krigshøge så at skaffe sig folkelig opbakning i hjemlandene ved at fremmane et billede af al-Assad som et monster, der på afskyelig vis myrder sin egen civilbefolkning med giftgas.

Løgnen spredes

Billeder af forgiftede blebørn ryddede op til Vestens angreb forleden medieforsiderne med samme psykologiske effekt som tæppebombardementet af løgnehistorier op til beslutningen om regime change i Irak i 2003: "Saddam kan ramme Europas storbyer", "Saddam har atomvåben", "Saddam har giftgas nok til at dræbe 50 millioner". Fake news, der er væltet frem, siden terrorangrebet i USA for 16 år siden genfødte USA's kriseramte militærindustri, der har sat nye historiske vækstrekorder takket være USA's gamle ven og allierede, Osama bin Laden.

Næste angreb i Syrien fra USA, Frankrig og Storbritannien vil blive markant voldsommere end det forrige. Al-Assad forsøges nu fjernet efter samme direkte opskrift som Saddam Hussein med flere.

Alle Israels nabolande skal omdannes til mislykkede stater uden evne til at beskytte sine befolkninger og ressourcer mod udplyndring. Store, internationalt styrede flygtningelejre kan meget vel blive den frremtidige skæbne for Irak, Syrien, Libyen, Libanon med flere. Menneskelige lossepladser for kynismen, når den er allerværst.

Det eneste, der mangler, før Vestens krigsstrategi føres ud i livet i Syrien, er endnu et eller et par giftgasangreb. Set med de besejrede oprøreres øjne gælder det bare om at få det iscenesat snarest, for USA med flere er flintrende ligeglade med, om der er beviser for krigsforbrydelserne.

Hvad bliver Ruslands svar?

Herefter vil verdens skæbne være i Ruslands hænder, der skal vælge mellem at opgive deres militære støtte til al-Assad og acceptere, at alle landets ofre for at bekæmpe Islamisk Stat, al-Nusra Fronten med flere i Syrien var spildte. Og æde skammen og vreden over endnu en urimelig ydmygelse fra Vestens bedrageriske krigshøge. Eller seriøst risikere en Tredie Verdenskrig med brug af atomvåben.

Min anbefaling er, at man indkøber tilstrækkeligt med jodtabletter til at imødegå radioaktiv forurening via atmosfæren. Selvom Rusland helt paradoksalt fremstår mere troværdig og afbalanceret end Vesten i disse formørkede år, er jeg ikke sikkert på, at Putin og kompagni kan stå for det pres de om kort tid udsættes for af Vestens krigsgalninge, sovende medier og den voksende hær af papnæsepolitikere.

 

 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


20. apr. 2018 - 08:25   20. apr. 2018 - 08:30

Læserbrev

af Jesper Petersen, Haslev