23 Jul 2018  

KBH: Spredte skyer, 22 °C

Regeringen trækker Danmark ned

Regeringen trækker Danmark ned

Dansk Folkeparti vil gerne være de svages parti. Men i samspillet med den borgerlige regering spiller partiet en helt anden rolle.

Farcen på Christiansborg fortsætter, regeringen kan ikke blive enige med deres støtteparti Dansk Folkeparti, der endnu ikke har sagt ja til skattelettelser som krævet af regeringen, skattelettelser der ikke er råd til.

Hvis DF hjælper regeringen igennem denne selvskabte krise, har de ikke forstået hvor alvorlig situationen er for Danmark.

Kommunerne har ikke råd til at hjælpe de svageste, der står udenfor arbejdsmarkedet, regionerne kan ikke klare arbejdspresset på sygehusene men må sende patienterne rundt i landet, i håb om at andre sygehuse har tid til at klare de akutte opgaver for dem, til stor gene for patienterne og dyrt for samfundet.

De unge og andre både indenfor og udenfor arbejdsmarkedet har brug for uddannelse, samtidig med at både regeringen og kommunerne tilbyder for få og ofte ikke relevante uddannelser for at spare.

Erhvervsskolerne har ikke råd til at sikre og fortsætte uddannelser, selv om der er et stort behov. De nedlægger uddannelsesafdelinger og flytter rundt på eleverne, hvilket er med til, at vi mister arbejdspladser og faglærte medarbejdere, selv om regeringen påstår der bliver mangel på dygtig arbejdskraft i fremtiden.

Hvis Dansk Folkeparti hjælper regeringen igennem denne selvskabte krise, har de ikke forstået hvor alvorlig situationen er for Danmark og dansk økonomi nu og i fremtiden.

15. dec. 2017 - 08:32   15. dec. 2017 - 08:40

Læserbrev

af Peer Pedersen, Frederiksværk