18 Nov 2018  

KBH: Spredte skyer, 7 °C

Reel orientering om EU

Reel orientering om EU

Der råbes ikke høj om de positive tendenser i den engelske økonomi lige nu. Det er måske fordi det så ville blive klart, hvilke fordele Danmark ville opnå ved at følge englænderne og forlade EU.

Jeg har været inde på Danmarks Statistik for at spørge: ”Hvad betaler Danmark til EU”. De må ikke udgive de rette tal for regeringen, deres sidste tal er fra 2013. Men Folketingets EU-oplysning havde tallene fra 2016 hvor Danmark betalte 2.000 milliarder euro. i 2017 betalte vi 2.700 milliarder euro, hvilket er = 20,250 milliarder kroner

I dag er den britiske økonomi i stærk fremgang. Det snakker de danske politikere og pressen ikke om.

Som vi kan se, så stiger medlemskabet til EU med 35 procent om året. 

Ved afstemningen om euroen hylede 91 procent af Folketingets politikere: ”Fallit og massearbejdsløshed” – hvad skete der med de Sydeuropæiske økonomier, som blev påtvunget euroen uden en folkeafstemning ?

Og da vi stemte om vores sidste rester af Grundloven, nemlig retsforbeholdene, råbte politikerne: ”Danmark bliver fyldt med pædofile lommetyve”. Skete det?

I Storbritannien udsattes vælgerne også for politikernes grove propaganda. Storbritannien betalte 138.451 milliard til Kommissærenes utømmelige luksus-klub EU. I dag er den britiske økonomi i stærk fremgang. Bemærk – det snakker de danske politikere og pressen ikke om.

Pundet er frigjort fra bindingen til euroen. Det gør, at de har sænket Pundet en smule, hvilket gør de Britiske varer langt mere attraktive med større handelsoverskud og mindsket arbejdsløshed.

24. maj. 2018 - 08:13   24. maj. 2018 - 08:20

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg