15 Aug 2018  

KBH: Spredte skyer, støvregn, 17 °C

Opgør i Alternativet

Opgør i Alternativet

Medlemmerne af Alternativet bliver nødt til at tage et opgør med EU, hvis der skal være konsekvens i holdningerne,

Alternativets DNA bygger på demokrati, grøn omstilling og humanisme.

EU’s tilladelse til brug af Roundup bygger på en rapport fremstillet af Monsanto, som selv fremstiller Roundup.

Da EU er modstander af disse begreber, er flere og flere af Alternativets medlemmer modstandere af EU, noget som vil ses i Alternativets nye hovedbestyrelse.

På nuværende tidspunkt har Folkebevægelsen mod EU medlemmer af Alternativet i deres hovedbestyrelse.

Demokratiet

I EU må befolkningerne ikke stemme på EU’s præsident eller på Kommissionens medlemmer.

Ingen under 65 år har fået lov at stemme om medlemskabet i EU. 98 procent af de folkevalgte parlamentsmedlemmer har i årevis stemt for et stop for EU’s vanvittige flyttecirkus mellem Bruxelles og Luxembourg.

Ifølge EU’s revision ECA, koster dette vanvid 2,3 milliarder. Den ikke folkevalgte Kommission nægter at stoppe dette spil af borgernes penge. Imod Alternativets demokratiske principper.

Den grønne omstilling

Roundup og andre miljøskadelige stoffer tillades af EU. Det multinationale selskab Monsanto har i årevis forurenet de europæiske marker. EU’s godkendelse af Roundup giver fosterskader, forringer mænds sædkvalitet, og har øget fremkomst af kræft med 18,6 procent de sidste 10 år. Brugen af Roundup i Danmark er i samme periode øget med 5.000.000 tons årligt. EU’s tilladelse bygger på en rapport fremstillet af Monsanto, som selv fremstiller Roundup.

De folkevalgte parlamentsmedlemmer har stemt nej til brugen af Roundup, men Kommissionen vender det døve øre til. Imod Alternativets grønne omstilling.

Humanismen

EU’s indførsel af euroen har skabt fattigdom i hele Sydeuropa, med ungdomsarbejdsløshed på 50 procent i Spanien, 40 procent i Portugal og 25 procent i Frankrig, og de sydeuropæiske lande har aldrig fået lov til at stemme om EU’s forringelse af deres liv og velfærd.

Overskuddet fra velfærdsnedskæringerne er gået til de multinationale selskaber og har øget uligheden i hele EU. Overskuddene er blevet administreret af Kommissionens formand, Jean-Claude Juncker, der er arkitekten bag Luxembourgs skattely. Imod Alternativets humanistiske holdning.

06. dec. 2017 - 08:16   06. dec. 2017 - 08:20

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg