24 Sep 2018  

KBH: Spredte skyer, byger, 6 °C

Moral honoreres ikke

Moral honoreres ikke

Der er tilsyneladende mennesker der ikke kender nogen begrænsning, når det handler om at rage til sig.

Det er lykkedes offentligt ansatte chefer at give et billede af, at de er en eftertragtet vare, som skal betales over, hvad de er værd.

Det er lykkedes offentligt ansatte chefer at give et billede af, at de er en eftertragtet vare, som skal betales over, hvad de er værd. 

Offentligt ansatte chefer får løn for at passe deres arbejde. De er som på det private arbejdsmarked mennesker, der har været heldige at lade sig føde af den rigtige mor, der har fundet sammen med den helt rigtige far.

Vores baggrund, evner og skole er ikke noget nogen borger selv har valgt, derfor er det helt urimeligt, at der er så stor en lønspredning. Vi er alle lige meget værd for samfundet og bør derfor have nogenlunde lige samfundsforhold.

Der tales meget om, at nogle mennesker ikke kan tjene deres løn ind, lønnen i bunden skal sættes ned, således at arbejdsgiverne vil ansætte de svageste og langsomste, så vi derved kan presse flere kontanthjælpsmodtagere ud på arbejdsmarkedet.

Det er ikke denne gruppe af mennesker, der har moralske skrupler, De kæmper hårdt for at følge med, hvorimod lederne i det offentlige med deres overdådige lønninger og vederlag kan være glade for, at moral ikke er en kvalifikation der efterspørges på de offentlige arbejdspladser.

Mange politikere kan desværre også være med. De glemmer ofte af hvem og på hvilke løfter de er blevet valgt, men glemmer ikke, at deres politiske holdning kan bringe dem nærmere et af de meget vellønnede politiske job, der kan sikre dem løn og efterløn på lige fod med de offentlige chefer. 
                                                                                

08. nov. 2017 - 08:27   08. nov. 2017 - 08:30

Læserbrev

af Peer Pedersen, Frederiksværk