17 Feb 2019  

KBH: Overskyet, dis, 6 °C

Mikrobølger er giftige

Mikrobølger er giftige

Det fremhæves i en rapport til UNESCO at pulserende mikrobølger er særligt giftige. Hvornår går det op for danske myndigheder?

Botaniker Mark Broomhall sendte sidste år en rapport til UNESCO med sine observationer fra Mount Nardi-området af the Nightcap National Park World Heritage Area i Australien over en 15-årig periode fra 2000-2015.

Mount Nardi har et tårnkompleks med trådløse antenner, hvor emissionen af stråling støt er øget over årene, og rapporten indeholder en tidslinje over aktiveringen af nye antenner og dokumenterer, hvilke fugle, flagermus og planter, der er reduceret eller helt forsvundet i området sideløbende med.

Antallet af flyvende insekter er desuden mærkbart reduceret siden år 2000.

Broomhall vurderer, at 70 til 90 procent af dyrelivet er blevet sjældent eller forsvundet indenfor en radius på to til tre kilometer fra Mount Nardi tårnkomplekset, og konkret viser data, at:

  • tre engang almindelige flagermusarter er nu sjældne eller forsvundet-
  • 11 truede fuglearter er væk
  • 11 migrerende fuglearter er væk
  • 86 fuglearter udviser unaturlig adfærd
  • 66 engang almindelige fuglearter er nu sjældne eller væk

Det er ganske skræmmende læsning! Broomhall skriver: "Det fremgår klart, at pulserende mikrobølger er særligt giftige." Og at det burde betragtes som en "national nødsituation", at området bliver "beskyttet omgående".

Broomhall konkluderer: Virkelig at forstå, hvad disse studier viser, er at stirre ned i afgrunden."

Det er nøjagtig de samme "særligt giftige" pulserende mikrobølger, vi alle men aller vigtigst vores børn og unge, der er så meget mere sårbare, bliver udsat for i massive mængder - ofte døgnet rundt. Og nøjagtig de samme helt klare og dybt alvorlige advarsler og appeller, som utallige forskere, læger, tidligere militærfolk og ikke mindst EU-organer i to årtier har sendt ud.

Hvornår bliver det en "national nødsituation" for danske myndigheder, politikere, medier, skolebestyrelser, forældre med flere at beskytte dem, vi elsker allermest - vore børn og unge? Og deres "verdensarv"?

Forkortet af redaktionen

 

 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


11. jul. 2018 - 08:12   11. jul. 2018 - 08:20

Læserbrev

af Kirsten Maise Pedersen, Vejle