23 May 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 8 °C

Løgn og latin

Løgn og latin

EU-tilhængernes påstand om, at man kan stemme sig til indflydelse i EU-parlamentet er ikke i overensstemmelse med sandheden.

Parlamentsmedlemmernes reelle indflydelse er ikke eksisterende. Kun hvis man er medlem af en gruppe på mindst 25 medlemmer, kan man stille forslag i EU-parlamentet.
FOTO: AFP PHOTO / FREDERICK FLORIN / Scanpix
1 af 1

EU-tilhængerne postulerede, at et nej til alle EU’s påhit sætter os uden for indflydelse.

Kære EU-tilhængere, ifølge EU’s egne tal, så kommer 94 procent af EU-kommissionens lovgivning fra de multinationale selskabers lobby, og uden at blive behandlet af de folkevalgte EU-parlamentsmedlemmer eller den danske regering.

De danske EU-parlamentarikere har ingen indflydelse til trods for deres højlydte påstande. 

De danske EU-parlamentsmedlemmer udgør kun 1,7 procent af EU-parlamentet. Hvordan kan noget fornuftsvæsen påstå, at 1,7 procent er mere end 100 procent indflydelse på dansk lovgivning, udført i Danmark? 

Kendsgerningen er, at det er EU-tilhængerne, der sætter Danmark uden for indflydelse ved at fjerne mere og mere af vores selvbestemmelse og indflydelse, ved at overlade alt til EU og de multinationale selskaber.

Situationen er værre end som så. De danske EU-parlamentarikere har ingen indflydelse til trods for deres højlydte påstande. EU’s styreform er så viseligt indrettet, at de demokratisk valgte parlamentsmedlemmer ikke må stille forslag.

Hvis et medlem ønsker at stille et forslag, så skal han/hun være optaget i en gruppe på mindst 25 medlemmer.

Da man ikke interesserer sig for de demokratisk valgtes meninger, så skal gruppens medlemmer være fra mindst syv forskellige lande.

Hermed er det ikke gjort. Deres forslag skal være stillet i fuld enighed. Kommissionen kan herefter afvise forslaget uden begrundelse.

Derfor er EU-tilhængernes påstand om indflydelse et groft forsøg på manipulation. Parlamentsmedlemmernes reelle indflydelse er ikke eksisterende.

Det betyder, at et nej til EU og den bankunion, som de ønsker at indføre bag om ryggen på os alle, vil blive en økonomisk katastrofe for Danmark.

Et nej til EU er et ja til bevarelse af 100 procents indflydelse i Danmark. Se blot på vores indflydelse over den danske børnecheck. Alle ja-politikernes udenomssnak er nødløgne.

 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


14. jul. 2016 - 09:51   14. jul. 2016 - 10:00

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg