05 Jun 2020  

KBH: Overskyet, 11 °C

Hvorfor jagter man fiskerne?

Hvorfor jagter man fiskerne?

Når landmænd opkøber mindre gårde, så er det helt i orden, men når fiskerne opkøber mindre skibe, så er det pludseligt ulovligt.

Jeg har lige et lille spørgsmål. Folketinget og medierne har så travlt med at jagte fiskerne og kalde nogle af dem kvotekonger. Men hvad gør de galt? Opkøber de små og lægger dem under de store både og laver dem endnu større. Men hvorfor skulle det være ulovligt?

Folketinget og medierne har så travlt med at jagte fiskerne og kalde nogle af dem kvotekonger.

Hvad gør man i landbruget? Et erhverv vi fylder med tilskud fra skatteydernes penge. Og hvad gør de? Opkøber de små og halv store gårde og lægger dem ind under deres egen gård og får den gjort endnu større. Og så siger man: Ja, men der er grænser for, hvor mange gårde en landmand må have. 

Men det virker jo ikke. Så laver man bare et nyt selskab, hver gang man opkøber en eller flere gårde og opretter dem, så de står i konens og børnenes navne.

Er det ikke akkurat det samme, som fiskerne gør, og de får endda ikke tilskud til at gøre det. Når det er fiskere, der gør det, så er det ulovligt, men når det er landmændene, så er det lovligt.

Hvor er forskellen?
 
 

 

 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


21. mar. 2019 - 08:15   21. mar. 2019 - 08:20

Læserbrev

af Jon Busch Iversen, Aabybro