17 Jul 2018  

KBH: Spredte skyer, 25 °C

Et stort selvmål

Et stort selvmål

Bomber skaber flygtninge. Men Danmark skaber også flygtninge med den økonomiske politik.

Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og regeringen vil have de danske grænser lukket for krigsramte og sultne flygtninge, der er tvunget på flugt fra lande, hvorfra de samme partier og det danske erhvervsliv gerne vil sikre sig den veluddannede billige arbejdskraft.

Vores ulandsbistand kunne bruges til at sikre læger og sundhedspersonale arbejde på lokale sygehuse og klinikker.

Udviklingen og helbredstilstanden i de lande, hvorfra vi stjæler de højt uddannede og dygtige borgere, der søger til for eksempel Danmark af egoistiske årsager, bliver sat tilbage, fordi landene må poste mange penge i uddannelse, som er spildt, når de færdiguddannede rejser til lande, der tilbyder bedre levevilkår og højere løn.

Der er ikke grund til at lukke os inde, hvis vi i stedet ville bruge nogle af de mange penge, regeringen påstår erhvervslivet gerne vil investere, på de lande, hvorfra flygtningene og den højt uddannede arbejdskraft kommer.

Vores ulandsbistand kunne bruges til at sikre læger og sundhedspersonale arbejde på lokale sygehuse og klinikker, indtil landene med det overskud, produktionen skaber, selv kan overtage hele den daglige drift.  

Som det er i dag, skaber vi krige og flygtninge ved at eksportere dyre produkter, som kun de rigeste kunder i modtagerlandene har mulighed for at købe.     
 
                                                                                              

 

24. aug. 2017 - 08:00   24. aug. 2017 - 08:10

Læserbrev

af Peer Pedersen, Frederiksværk