19 Apr 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 14 °C

Et ganske almindeligt eventyr

Et ganske almindeligt eventyr

Hvis nu arbejderklassen tog magten i det her land, så ville forholdene se lidt anderledes ud.

Kongehusets overførselsindkomster er for høje. Der må luges ud i disse sparetider. Regenten bliver betalt med millionvis af kroner for at regere over ikke andet end snoreklipperi – dog kun i et vist omfang, ellers bliver hun overanstrengt.

Hvert medlem af dette hus må fra 1. januar 2019 oppebære almindelig bistandshjælp.

Arbejderne har sammen med den øvrige befolkning døjet for længe med underbetaling, sygdom og arbejdsløshed.

Hvis de må gå fra hus og hjem, er der nok en husvildebarak til rådighed. Til at regere har vi haft de underdanige stik-i-rend-drenge for EU og USA. 

Virksomhedernes afkast fordeles mellem de arbejdere, som har skabt det.

Blodsugerne måtte se at få hænderne op af lommerne – ja, altså, når de skal modtage deres bistandshjælp. Og da brugen af ghetto-dannelser og parallelsamfund er nævnt, men husvildebarakker ikke er nævnt, skal den klasse, der dyrker konkurrence og mottoet: "Den kloge narrer den mindre kloge", nok overgå hinanden i en slåskamp om, hvem der kommer først til det pæneste lokum i barak-området.

Begrundelse for dette sparekatalog er, at arbejderne sammen med den øvrige befolkning i vores samfund, som har døjet for længe med underbetaling, sygdom og arbejdsløshed, har trængt til at vælte samfundet om på siden og rejse det op på benene, til en fordeling af arbejde, uddannelse, boliger og dertil hørende samfundsinstitutioner på en økonomisk, sund, klog og retfærdig måde, (nu hvor stik-i-rend-drengene for EU og USA har sat redeligheden over styr og er anbragt på bistandshjælp). 

Proletariatets ledelse, som per 1. november 2018. har taget magten ud af hænderne på blodiglerne, snoreklippersakse-indehaveren og dermed stik-i-rend-drengene, sørger for, at det eneste fad, disse kommer til og kommer i, er fedtefadet.

Herefter kan det aller-som-største flertal leve lykkeligt til vore dages ende.

 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


25. okt. 2018 - 08:52   25. okt. 2018 - 09:00

Læserbrev

af Hellen Gade, Rødovre