23 Jul 2018  

KBH: Spredte skyer, 22 °C

DF lader de svageste betale

DF lader de svageste betale

Hvis Dansk Folkeparti ville, så kunne de faktisk være med til at sørge for, at der ikke blev givet skattelettelser til de rigeste. Det er der nemlig flertal for i Folketinget.

FOTO: Keld Navntoft / Scanpix
1 af 1

Dansk Folkeparti vil hjælpe den borgerlige regering med at få flertal for finansloven 2018.

Finansloven vil forsøge at lappe nogle af de huller denne og tidligere regeringer med Dansk Folkeparti har skabt.

Dansk Folkeparti har støttet de tidligere regeringer i deres nedskæringer over for de syge og svage.

Det danske sygehusvæsen har store problemer med at behandle de syge indenfor de tider, der er lovet borgerne, sygehusene kan ikke overholde ventetidsaftalerne på en måned og må derfor bruge vore skattepenge til at betale private sygehuse for at udføre disse behandlinger, ofte med egen betalt transport  og overnatning, fordi behandlingen inden for en måned ligger på en privat klinik, i den anden ende af Danmark.

Dansk Folkeparti har støttet de tidligere regeringer i deres nedskæringer over for de syge og svage.

For at få denne finanslov på plads skal Dansk Folkeparti støtte store skattelettelser, mest til gavn for de rige. Derved vil de bryde et løfte til vælgerne om ikke at støtte skattelettelser.

Der er i dag et flertal i Folketinget imod skattelettelser, et flertal som DF måske vil bryde. Skattelettelser vil helt sikkert blive betalt af de arbejdsløse, kontanthjælpsmodtagerne, pensionisterne og de syge, der kan risikere at blive kronisk syge eller dø på grund af manglende behandling.  

21. dec. 2017 - 08:43   21. dec. 2017 - 08:50

Læserbrev

af Peer Pedersen, Frederiksværk