04 Jul 2020  

KBH: Overskyet, let regn, 15 °C

Danmark til salg

Danmark til salg

Selvom Danmark stemte nej til euroen, vil kræves det alligevel, at vi skal være med til at betale de sydeuropæiske landes voldsomme gæld.

EU er de multinationale selskabers klub. Denne klub ønsker en sammenkobling af EU’s Bankunion, og EU’s plan om et skattesystem, der styres fra Bruxelles i 2025, året hvor EU ønsker at slette nationalstaterne.

EU’s kommissærer fungerer som de multinationale selskabers højtlønnede lakajer

EU’s kommissærer fungerer som de multinationale selskabers højtlønnede lakajer. Et eksempel er det kemiske selskab Monsanto, som fik godkendt giftstoffet Roundup, via en rapport fremstillet af dem selv udenom de folkevalgte i Parlamentet.

Et andet eksempel er den multinationale våbenhandels ønsker om en EU-hær, til trods for at Tysklands militærbudget er lig det russiske og NATO’s er 19 gange større. Emmanuel Macron ønsker at fremme fransk våbenindustri.
 
Et tredje eksempel er den multinationale finansverden. Den Europæiske Centralbank, som ønsker en EU-Bankunion uden en demokratisk folkeafstemning og uden en demokratisk styring.

Kommissionen og de multinationale selskaber kræver, at de lande, der ikke har tiltrådt Euroen, i fremefter også skal betale den Italienske og Græske gæld via Bankunionen. Årsagen er, at den Europæiske Centralbank ikke længere ønsker at opkøbe underskudslandenes statsobligationer til overpris, for derved at holde kursen på euroen kunstigt oppe. Forhandlingerne er sket, uden om de folkevalgte iEU-Parlamentet.

Danske politikere lader sig ikke distrahere af fakta. Hvordan kan politikerne reformere EU indefra, når EU-parlamentsmedlemmerne ikke må stille forslag?

 

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


12. apr. 2019 - 08:11   12. apr. 2019 - 08:20

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg