24 Sep 2020  

KBH: Spredte skyer, 18 °C

Se film derhjemme med bibliotekernes filmtjeneste

Ideer til de mange timer

Se film derhjemme med bibliotekernes filmtjeneste

Filmstriben, bibliotekernes filmtjeneste, har film for alle aldersgrupper og interesser. Som bibliotekslåner kan du streame blandt de mange film til de mange timer, hvor danskerne er hjemme på grund af faren for coronasmitte.

FOTO: Dansk Bibliotekscenter
1 af 1

Mange har brug for at tænke kreativt, når faren for coronasmitte betyder, at vi kommer til at være meget i eget hjem, alene eller sammen med familie. Arbejderen giver her et bud med Filmstriben.

Du kan se både gyser, kærlighed, komedie, westerns og masser af børnefilm på Filmstriben.

Filmstriben er bibliotekernes filmtilbud, og det er let og lovligt at bruge. Der er mulighed for at se både spillefilm, dokumentarfilm og børnefilm. Filmene er til visning til privat brug.

Du kan se både gyser, kærlighed, komedie, westerns og masser af børnefilm på Filmstriben. Tjenesten har også dokumentarfilm, kortfilm og serier.

For Arbejderens læsere kunne det måske være interessant at se Den Unge Marx af instruktøren Raoul Peck. Den er tidligere anmeldt i Arbejderen.

>>SE OGSÅ : Manifestet løste gåden om at forandre verden

Du får ikke de nyeste biofilm og blockbustere på Filmstriben. Filmstriben ikke er en konkurrent til de kommercielle filmtjenester, men et supplement.

Men "Jeanne Dielman, 23, Quai du Commerce 1080 Bruxelles", der blev vist som optakt til kvindernes internationale kampdag 8.marts i år, er med på listen. Du kan se The Square, dokumentaren om Amy Winehouse, shows med Omar Mazuk og andre stand-uppere.

Filmstribens film er gratis, hvis du har brugernummer og pinkode til dit lokale bibliotek. Du kan se filmene på din computer, tablet, smartphone eller på tv. Dit lokale bibliotek bestemmer, hvor mange film du kan se per måned. 

Filmstriben kan du læse mere om betingelserne og se hvilke biblioteker, der har abonnement. Kig ind på Filmstribens store og alsidige katalog.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


18. mar. 2020 - 13:20   20. mar. 2020 - 09:14

Film

Af Karin Busk