21 Jul 2018  

KBH: Ingen skyer af betydning, 23 °C

Find Danmarks dejligste hjem

Lejeboliger i centrum

Find Danmarks dejligste hjem

Beboere i almene boliger kan deltage i konkurrencen om at blive "Danmarks dejligste hjem", når tv-stationen dk4 i samarbejde med BL- Danmarks Almene Boliger sender et nyt boligprogram. Værterne bliver Anne-Vibeke og Mik Schack.

Som værter på boligprogrammet "Danmarks dejligste hjem" kommer seerne til at møde Mik Schack og Anne-Vibeke Isaksen.
FOTO: Stefan Kai Nielsen
1 af 1

I efteråret kommer et helt andet boligprogram på tv-skærmen. Her kommer beboere i alment boligbyggeri i centrum. Man kan ligefrem tilmelde sig en konkurrence om at blive "Danmarks dejligste hjem".

Hvis du er en af de 800.000, der bor i almene boliger i Danmark, har du chancen for at være med.

Det er tv-stationen dk4 i samarbejde med BL-Danmarks Almene Boliger, der i efteråret har premiere på et helt nyt boligprogram med Mik Schack og Anne-Vibeke Isaksen som værter.

Det dejligste hjem

Boligprogrammet "Danmarks dejligste hjem" vil komme ud i de almene boligbyggerier, og BL skriver på sin hjemmeside:

"Formålet er at finde lige præcis "det dejligste hjem" – ikke det med flest kvadratmeter, det med de dyreste møbler eller den fornemmeste indretning. Nej, jagten drejer sig om at find det sted, hvor det er dejligst at bo. Og så betyder det jo en masse, om man har hjælpsomme naboer, et godt klubliv, fællesspisninger, om børnene har legekammerater, og om viceværten er en guttermand."

Så hvis du er en af de 800.000, der bor i almene boliger i Danmark, har du chancen for at være med. Man kan tilmelde sig via BL, og blot indsende en lille video på 2-3 minutter. Det behøver absolut ikke være noget professionelt eller kunstnerisk, skriver BL og dk4, men vis og fortæl. Man kan optage med sin smartphone for eksempel og tilmelde sig. Tilmelding sker via BL' hjemmeside eller til kfh@bl.dk.

Mik Schack og Anne-Vibeke som værter

Som værter på "Danmarks dejligste hjem" kommer seerne til at møde Mik Schack og Anne-Vibeke Isaksen. Begge er kendt fra dk4 med "Mik Schacks Public Service" og "Anne-Vibeke rejser". 

Sammen skal Mik Schack og Anne-Vibeke stå for en række af syv udsendelser med "Danmarks dejligste hjem".

I de to første udsendelser vælger værterne ud blandt de indsendte videoer. Her skal Mik Schack og Anne-Vibeke finde fire finalister, som de skal besøge i løbet af de næste fire udsendelser. Den sidste og syvende udsendelse sendes direkte fra Aarhus, hvor deltagerne i Almene Boligdage 2017, skal stemme om "Danmarks dejligste hjem".

Finale under Almene Boligdage

Almene Boligdage 2017 er en konference, som afholdes af BL for valgte og ansatte i boligforeninger. Programmet er stort og indeholder både debatter, workshops, rundvisninger, foredrag. Det sker i Aarhus den 17.-18. november.

Alle syv udsendelser om "Danmarks dejligste hjem" vil man kunne se på både kanal dk4 (dk4.dk) og Beboerbladets hjemmeside samt på www.danmarksdejligstehjem.dk. Første udsendelse kommer midt i oktober.

10. aug. 2017 - 07:20   10. aug. 2017 - 14:40

TV

kb@arbejderen.dk
Alment Boligbyggeri

BL – Danmarks Almene Boliger: interesse- og brancheorganisation for cirka 530 almene boligorganisationer med tilsammen 560.000 boliger - eller hver 5. danske bolig. Se mere på www.bl.dk

"En almen bolig er først og fremmest karakteriseret ved, at ingen skal tjene på huslejen. En almen bolig er spekulationsfri, og huslejen er omkostningsbestemt. Det vil sige, at regnskabet for en almen boligafdeling så vidt muligt skal gå i nul år for år."
(Arbejdernes Andels Boligforening)