15 Nov 2018  

KBH: Spredte skyer, let støvregn, dis, 8 °C

Dragen lægger æg igen

Børnearrangement

Dragen lægger æg igen

Nu er forårsjævndøgnet på vej, og jævndøgnsdragen rører på sig i sit hi. Den 9. april lægger den æg i Arbejderens lokaler i Hillerødgade - kom og vær med til at fejre foråret uden religiøse falbelader. Det er tid til fest!

Et æg er fundet i en stor rede. Nu er det spændende, hvad der er indeni. Se flere billeder fra andre år ved at klikke til højre.
FOTO: Jette Gnudtzmann
Drageæg
FOTO: Andrea Sigaard
Dragen har sin egen malebog - nogle af de flotte tegninger blev hængt op på væggen.
FOTO: Jette Gnudtzmann
Tegnestuen, hvor de flotte drager blev malet.
FOTO: Jette Gnudtzmann
Jævndøgnsdragen lægger sine æg i kontorlandskaber.
FOTO: Andrea Sigaard
Trykkeriet lægger plads til dagens miniloppemarked.
FOTO: Jette Gnudtzmann
Når æggene er samlet, kan man vælte sig i rederne.
FOTO: Jette Gnudtzmann
Hvis man er heldig at møde dragen i en stille stund, vil den gerne klappes.
FOTO: Jette Gnudtzmann

Nu har du igen chancen for at tage børnene med til en alternativ forårsfest - til støtte for Arbejderen. Jævndøgnsdragen lægger sine æg i Arbejderens lokaler den 9. april, og alle børn der har lyst til at være med, kan komme og finde æggene, som er fulde af slik.

Der er også loppemarked, tegnehjørne med nye tegninger til dragemalebogen, og både sunde og usunde indslag på kaffebordet. Prisen er 50 kroner, som betales i døren. Børnene får en dragebillet, som giver fri æggejagt, saftevand og lidt at spise, og de voksne får kaffe og kage (eller det sunde alternativ).

Det foregår lørdag d. 9. april i Hillerødgade 30A, 2200 KBH N. Dørene åbnes kl. 12.00, æggejagten går ind 13.00. Festen slutter kl. 15.30.

Tilmelding er en god idé, da vi gerne vil være sikre på at have drageæg nok, men du er også velkommen til bare at møde op. Tag børn, børnebørn og unge naboer med.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld på abo@arbejderen.dk eller 30 20 01 20 - vi svarer også på spørgsmål.

KP, Afdeling Syd

09. mar. 2016 - 10:25   05. apr. 2016 - 11:38

Livsstil

Af Jette Gnudtzmann
Dit liv

De fleste medier har en livsstilssektion. Arbejderen.dk er ingen undtagelse, men her kan du ikke læse om dyre ferierejser, drømmeboligen til fem millioner eller den nyeste bilmodel.

Vi sætter fokus på de mange alternative ideer til at få et godt liv - i stort og småt - som findes blandt Arbejderens læsere.

Jette Gnudtzmann

Uddannet bibliotekar, cand. scient soc., løbetræner og mangeårig håndarbejdsentusiast.