20 May 2019  

KBH: Spredte skyer, 21 °C

Velkommen til Den Lille Røde Festival – en anden verden er mulig

Støt Arbejderen

Velkommen til Den Lille Røde Festival – en anden verden er mulig

Festivalen finder sted på Moseby Skole, Svanemosevej 45 i Pandrup. Overskuddet går til Arbejderen.

FOTO: Thomas Kruse
1 af 1
29 jun 2019

Venner af Arbejderen, Nordjylland indbyder til Den Lille Røde Festival lørdag den 29. juni. Starttidspunkt er klokken 12 på Moseby Skole, Svanemosevej 45 i Pandrup. Har du tid og overskud til at give en hånd med den sidste forberedelse fredag den 28. juni, opfordrer arrangørerne dig til at kontakte dem. Se: denlillerøde/kontakt.

Den Lille Røde Festival er Danmarks første festival udelukkende med fokus på at tænke verden på en anderledes måde. Derfor er festivalens motto: ”En anden verden er mulig”. Arrangørerne anskuer festivalen som værende et progressivt og dynamisk sted med mulighed for at tænke kreativt om vores fælles fremtid.

Ud over et meningsfuldt musikalsk program er ambitionen med festivalen, at den indeholder kunst, taler samt boder med forskelligt politisk, bæredygtigt og nytænkende indhold. En række inviterede organisationer vil på festivalen stå klar med information og materialer om deres bud på en bedre verden.

Musikken

Konferenciøse Tanja Bjørn Zabell vil i løbet af dagen byde velkommen til disse musikere (her i tilfældig rækkefølge):

Sanganee. En kombination af lyrisk genialitet og samfundskritisk aktivisme gør Sanganee til en af Danmarks mest aktuelle rappere indenfor revolutionær hip hop.

Will Varley. Der er en dybde i Will Varleys sangskrivning, som gør ham unik og betyder, at hans musik når langt ud over de små scener i Sydlondon, hvor han startede sin karriere.

Claus Nivaa og Nader Alkasem. I 2017 udgav Claus Nivaa og Nader Alkasem fællesværket 'Dobbelt A – digte fra Aleppo, digte fra Aalborg'. Digtene fokuserer på livets tunge øjeblikke skrevet i samarbejde mellem en syrisk og dansk digter.

Pachamama Band. Et orkester der favner hele verden! Musik er universelt. Det er et sprog som vi alle kan tale, forstå og nikke genkendende til. Alle kan mødes omkring musikken, og musikere kan kommunikere med toner selv når de ikke kan forstå hinandens sprog.

Chavs. Tager den klassiske garagerock fra 1960’erne og giver den et støvet dansk twist, et twist som får lytteren til at tænke på de hedengangne 1970’ere med Olsen Banden og Huset på Christianshavn.

Læs mere om musikerne på denlillerøde/program.

Praktisk

Man behøver hverken at sulte eller tørste på Den Lille Røde Festival. I løbet af dagen bliver der solgt mad, både til den større og den mindre sult. Til den søde tand er der kaffe og kage. Naturligvis, ingen festival uden en bar med alskens kølige drikkevarer.

Der er mulighed for gratis overnatning i eget telt, shelter eller indendørs i sovesal. Giv besked herom ved tilmelding.

En festivalbillet koster 175 kroner. En forsalgsbillet til festivalen kan frem til den 23. juni købes for 150 kroner. 

Børn har gratis adgang.

Morgenmad (søndag) kan købes for 25 kroner.

Betaling for festivalbillet kan ske forud ved bankoverførsel: Reg.nr. 8401 Kontonr. 1029794.

>> Reserver billet

Om arrangørerne

Festivalen arrangeres af den frivillige organisation Venner af Arbejderen, Nordjylland, som er en lille gruppe af politiske aktivister med rødder i det nordjyske, der ønsker at sætte fokus på, hvordan musikalsk og kunstnerisk æstetik kan sætte en dagsorden for vores politiske virkelighed.

Alt overskud fra festivalen tilgår mediet Arbejderen som velgørende formål, da arrangørerne mener, at Arbejderen sætter fokus på nogle vigtige problemstillinger, både lokalt i Danmark og på verdensplan.

< maj 2019 >

20
20. maj. 2019 - 16:00 til 18:30
20
20. maj. 2019 - 19:00 til 21:00
20
20. maj. 2019 - 19:00
21
21. maj. 2019 - 15:00 til 16:00
21
21. maj. 2019 - 16:30 til 19:00
21
21. maj. 2019 - 17:00 til 19:00