19 Jun 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 19 °C

Støtteaktion til Norddjurs og Ulf Baldrian Kudsk Harbo

Støtteaktion til Norddjurs og Ulf Baldrian Kudsk Harbo

Aktion Systemets Ofre laver sammen med en masse andre aktion på Torvet 3 i Grenaa.

21 aug 2018

Den sociale modstandsbevægelse kalder til støtteaktion i Norddjurs Kommune. Den 21. august klokken 15:00. Følgende grupper er med:

Aktion systemets ofre 

Velfærd Danmark 

Randers mod nedskæringer 

Jobcenterets Ofre 

Folkebevægelsen for social retfærdighed 

Kamp for velfærd og fællesskab

Liv Over Lov

Bekæmp Fattigdom NU

Ja tak til pension og en fair behandling af syge

Velfærdsdemokrati

Os med kroniske smerter

Stop mishandling af syge i jobcentrene

Syg i det Danmark du kender

Systemkæmperne for syge

Psykiske sårbare og særlig sensitive mennesker i Danmark

VIGTIGT 

Vi vil gerne rose Ulf og hans kollegaer. Vi liLgger et telefonnummer ind, hvor man kan betale for en rose til dem. vi tror den koster i området af 20 kroner. Betal på MobilPay på telefonnummer 22 55 49 59. Husk: Mærk det med ordet roser, så vi ved, det er til det.

vi vil gerne rose Ulf og hans kollegaer.. vi ligger et telefon nummer ind, hvor man kan betale for en rose til dem. vi tror den koster i området af 20 Kr. .. betal på mobil pay. på telefon nummer 22 55 49 59 husk skriv mærk det roser 

Det bliver en hyldest for hans seje kamp mod den uanstændige behandling mange syge i hele landet bliver mødt med i regeringens grove forsøg på, at pine en arbejdsevne ud af folk, som har klare lægepapirer der siger at det er nytteløst. 

Det skal samtidig være en støtte til den kommune, som lyttede til Ulf og gik forrest for at udrede folks sygdomme og problemer og hjælpe dem videre i deres liv, hvad enten det er i fleksjob, almindeligt arbejde eller pension.....og dette bliver de så straffet for grundet et helt skævt refusionssystem. 

Aktionen skal samtidig være en protest mod det groteske refusionssystem, som belønner kommunerne for at fastholde syge og ledige i systemet og straffer dem for en anstændig sagsbehandling og hurtigere afklaring, som Norddjurs Kommune har valgt. 

De rammes direkte på pengepungen! Regeringen påstår hårdnakket, at det er kommunerne der ikke gør deres arbejde godt nok.....

men virkeligheden viser tydeligt, at kommunerne straffes økonomisk hvis de behandler borgerne ordentligt og tilkender dem det flexjob eller førtidspension som de har krav og behov for, i stedet for at fastholde dem på kontanthjælpssats, da de får flere penge i kassen når de beholder borgerne på kontanthjælp. 

Valget er lige om hjørnet, og derfor er det meget vigtigt at der kommer så mange som overhovedet muligt, så man kan fortælle borgerne Danmark, at det er vigtigt at de tænker over om de stemmer på nogen, som skaber et ulige samfund, hvor de svageste bukker under.

. Det er som bekendt de politikere vi har stemt ind, som har skabt et refusionssystem som skaber en enorm fattigdom i befolkningen. 

SÅ KOM FOLKENS TIL JYLLAND EN TUR !!!

Bo Olsen fra Aalborg har lovet at komme og spille jobcentersangen for os ( jeg har fået lov at låne den af ophavsmanden. ) 

Maj Thorsen socialrådgiver 
Finn sørensen folketinget 
Jane Philmann
Torsten Gejl 
Ulf Baldrian Kudsk Harbo har lovet at holde taler. 

Facebook grupper som vil støtte op som anbefalere kan kontakte en af følgende personer Lisbeth Sand Marianne Grann Tanja Newby Lotte Graae

Flere oplysninger følger, efterhånden som det kommer på plads. 

Vi håber rigtig mange vil støtte op om denne aktion i Norddjurs og være med til, at dele flyers ud i hele landet, så vi kan få sat fokus på denne menneskefjendske politik. Der vil snart komme en folder, som I så vil kunne printe ud og sætte i omløb.