04 Dec 2020  

KBH: Spredte skyer, 3 °C

Socialistisk 1. maj-fest i Svendborg

1. maj-arrangement

Socialistisk 1. maj-fest i Svendborg

Politiske taler og masser af musik på spillestedet Harders. Der er spisning klokken 18.

01 maj 2015

Socialistisk 1. maj-fest i Svendborg med politiske taler og masser af musik.

Traditionen tro er der lagt op til en festlig aften på spillestedet Harders i Svendborg, når Enhedslisten og Socialistisk Ungdomsfront markerer 1.maj.

Årets paroler: ”Giv EU modstand”, ”For demokrati og mangfoldighed” og ”Styrk den internationale solidaritet” er overskrifter, der stadig er aktuelle til dette års 1.maj.  -Der er en høj grad af ulighed i dagens Danmark – og Europa, og en skærpelse af retorikken internationalt. Det hjælper ikke at sparke nedad – eller at forskanse sig bag en ”dem og os” filosofi.

– Vi mener, det er nødvendigt med en socialistisk, solidarisk politik, så mennesket kommer før profithensyn, siger Karin Jørgensen, som er med i arrangørgruppen.

Årets talere er Rune Lund, folketingskandidat for Enhedslisten på Fyn – og tidligere MF for Enhedslisten, Karl Felix Poulsen, SUF Svendborg og Gonzalo Carrillo, byrådsmedlem for Enhedslisten Svendborg.

Igennem hele aftenen er der musik: duoen Van Deurs med egne sange og dejlig lyd. Og der er naturligvis røde fællessange med guitarakkompagnement. Fra Ollerup kommer det erklæret anarkistiske band Sort Libanon, fire unge, der spiller punk, heavy metal og rap – egne numre med politisk indhold.

Aftenen afsluttes med maner ved bandet Dirty Old Town, der kommer hele bandet og leverer solid, velspillet americana rock med tekster, der har noget på hjerte – og som kommer hele spektret rundt.

Der er spisning klokken 18, hvor der serveres økologisk chili con carne og sin carne med brød og salat til publikumsvenlige priser.

< dec 2020 >

04
04. dec. 2020 (Hele dagen) til 05. dec. 2020 (Hele dagen)
04
04. dec. 2020 - 12:00 til 15:00
04
04. dec. 2020 - 15:00 til 17:30