22 Oct 2019  

KBH: Let skyet, 10 °C

Samfundspop og parlamentsvalg

EU-valg

Samfundspop og parlamentsvalg

Skoleelever i Hillerød og København kan glæde sig til Fransk Dolkeparti og Victoria Risbjerg Velasquez.

Fransk Dolkeparti har modtaget stjerner og rosende ord overalt.
1 af 1
09 maj 2014

Den 9. maj kan eleverne på Hillerød Tekniske Skole (klokken 7:45) og på Københavns Tekniske Skole (klokken 10:30) opleve en akustisk minikoncert med det anmelderroste samfundskommenterende popband Fransk Dolkeparti.

Udover musikken vil der være mulighed for at høre Victoria Risbjerg Velasquez, kandidat til EU-valget for Folkebevægelsen mod EU, liste N.

Konferencier i Hillerød er Kim W. Bilfeldt fra BJMF. Konferencier i København er Rasmus Gudmandsen fra BJMF Ungdom.

Bygge-, jord- og Miljøarbejdernes Fagforening (BJMF) København ønsker, at afstemningen om Danmarks tilslutning til EU's patentdomstol sker på et solidt og oplyst grundlag, og er derfor med en turne gået ind i oplysningsarbejdet om denne patentdomstol.

Formålet med turneen er at gøre opmærksom på, at Danmark den 25. maj skal stemme – ikke kun til EU-parlamentet, men også om en EU-patentdomstol. Desuden har BJMF meldt sin holdning til domstolen klart ud: Stop for yderligere suverænitetsafgivelse: Vær sej: Stem nej den 25. maj!

Arbejdspladsbesøg

Tirsdag den 13. og onsdag den 14. maj tager BJMF på arbejdspladsbesøg, hvilke arbejdspladser er dog ikke afgjort endnu.

Tirsdag er det sammen med arbejderbandet Sjakket og Søren Søndergaard, forhenværende medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU. Onsdag er det sammen med hornorkestret Røde Horn og Søren Søndergaard. Rina Ronja Kari, spidskandidat for Folkebevægelsen mod EU, taler klokken 12 på en af arbejdspladserne.

Turneen er støttet af 3F, BJMF og Europanævnet.

>> LÆS MERE HOS 3F BJMF