23 Jan 2020  

KBH: Overskyet, 5 °C

ROSKILDE: Hør om kommunisternes svar på tidens problemer

ROSKILDE: Hør om kommunisternes svar på tidens problemer

Kommunistisk Parti Roskilde afdeling inviterer til café- og debatmøde i Byens Hus.

30 okt 2019

Cafe- og debatmøde i Roskilde om kommunisternes svar på tidens problemer

Kommunistisk Parti Roskilde afdeling inviterer til et cafe- og debatmøde med titlen ”Kommunisternes svar på tidens problemer”. Det foregår i Byens hus (Orangeriet), Stændertorvet 1 i Roskilde onsdag den 30. oktober kl. 19.

Jørgen Petersen, der er formand for Kommunistisk Parti, kommer med sit bud på er alternativ til den førte politik og komme ind på, hvordan vi i fællesskab kan forandre det danske samfund.

Diskussionen tager udgangspunkt i de store forandringer der er sket i Danmark den øvrige verden de seneste år. Forandringer som skaber usikkerhed og tvivl hos mange mennesker.

Vi ser at Trump puster til krigsfaren. NATO opruster, og Danmark stiller med endnu flere soldater, fly og krigsskibe rettet mod Rusland.

Det politiske kaos om brexit har sat EU-modstanden i defensiven.

Vi står foran en klimakrise, som reelt stiller spørgsmålet om klodens overlevelse. Nogle tror, at EU er løsningen. Og at det kan løses inden for kapitalismen.

Vi har fået en ny regering, men får vi også en ny politik til gavn for almindelige mennesker.

Det er det første af en række cafe- og debatmøder som Kommunistisk Parti holder i Roskilde, hvor der sættes aktuelle emner til debat og gives kommunisternes svar. De foregår i Byens Hus. Møderne er åbne for alle. Der er lagt op til nogle uformelle aftener over en kop kaffe eller en øl.