22 Jan 2021  

KBH: Spredte skyer, 5 °C

ONLINE: LatinoBingo for Danmarks Indsamling

ONLINE: LatinoBingo for Danmarks Indsamling

Oxfam IBIS arrangerer en to timers onlinebegivenhed klokken 19. Salget af bingoplader går til Danmarks Indsamling 2021 og til Wayuu-folkets børn og unge i det nordlige Colombia.

14 jan 2021

Af arrangørerne

Være med til en aften fyldt med online bingospil, flotte latinopræmier og spændende oplæg om Oxfam IBIS' arbejde i Colombia.

Tilmeld dig her: https://oxfamibis.dk/latino-bingo-danmarks-indsamlingen/

En bingoplade koster 20 kroner – og du kan købe lige så mange, du har lyst til. Vi giver endda et tilbud, hvis du køber seks plader, får du dem for 100 kroner.

Salget af bingoplader går ubeskåret til Danmarks Indsamling 2021, der i år fokuserer på at hjælpe coronakrisens børn. Oxfam IBIS’ del af overskuddet går til det nordlige Colombia, hvor vi støtter Wayuu-folkets børn og unge, der lige nu må kæmpe mod både corona og klimaforandringer.

Du kan læse mere om vores spændende Danmarks Indsamlings projekt i Colombia her: https://oxfamibis.dk/danmark-samler-ind/

Arrangementet foregår via Zoom. Det er let at være med – du skal bare gøre følgende:

1. Tilmeld dig arrangementet på Oxfam IBIS’ hjemmeside https://oxfamibis.dk/latino-bingo-danmarks-indsamlingen/ – gerne allerede i dag, så vi ved, hvor mange der kommer.

2. Overfør det samlede beløb for det antal bingoplader, som du ønsker at købe, til Mobilepay nummer 95440. Husk at skriv dit navn, når du overføre pengene.

Du vil modtage bingoplader, bingoregler og zoom-link på mail.

BEMÆRK: Eventet foregår på engelsk.

>> Event på Facebook