21 Jan 2020  

KBH: Overskyet, 7 °C

Landsdækkende aktionsdag: Forsvar de almene boliger

Landsdækkende aktionsdag: Forsvar de almene boliger

KØBENHAVN: Almen modstand – Forsvar beboerdemokratiet indbyder til event, først ved Mjølnerparken, derefter i Tingbjerg.

28 sep 2019

Solidaritet med alle beboere truet af tvangsflytning! Solidaritet med Mjølnerparken og Tingbjerg! Vi flytter os ikke!

Almen Modstands landsdækkende aktionsdag markeres i København med en fejring og derfor styrkelse af solidariteten mellem beboerne i Mjølnerparken og Tingbjerg, der er under kraftigt angreb som følge af "ghettopakken".

PROGRAM:

kl. 13.00 - 14.00: Vi starter i Mimersparken, lige ved siden af Mjølnerparken. Der vil være taler, musik og menneskekæde omkring de privatiseringstruede boliger og støtte til beboerne, der nægter at lade sig tvangsflytte.

kl. 14.30: Vi kører sammen i bus og cykelkaravane til Tingbjerg.

kl.15.00: Ankomst i Tingbjerg (hjørnet af Ruten/Langhusvej). I Tingbjerg vil der være flere taler, kaffe og kage, støtte til beboerne i de nedrivningstruede rækkehuse og alle andre beboere i bydelen.

16.00: Efter programmet i Tingbjerg kører bussen tilbage til Mjølnerparken.

Baggrund:

Mjølnerparken trues af et frasalg af halvdelen af bebyggelsen som følge af "ghettopakken". Hvornår opsigelserne starter ved vi ikke med sikkerhed. Men vi ved, at mange beboere vil blive i deres hjem og fortsætte kampen mod udsmidninger og mod at rive Mjølnerparken midt over ved at privatisere blok 2 og blok 3.

I Tingbjerg er der 42 handikapvenlige rækkehuse på Langhusvej, der skal rives ned, samtidigt med at store arealer i resten af Tingbjerg fortsat skal benyttes til privat byggeri som følge af "ghettopakken".

Almen Modstand organiserer beboerne i kampen mod tvangsflytninger og angreb på Almene boligområder i hele landet.

På aktionsdagen den 28. september opfordrer vi alle til at dukke op og vise, at vi står skulder ved skulder i forsvaret for den enkeltes hjem og almennyttige boliger i hele landet.