20 Sep 2020  

KBH: Overskyet, 13 °C

KØBENHAVN: Konference om værdige seniorår til alle

KØBENHAVN: Konference om værdige seniorår til alle

SF’s Faglige Landsudvalg inviterer til konference i Fællessalen på Christiansborg. Gratis adgang, men tilmelding er påkrævet senest 22. januar. Arrangør: SF og Karsten Hønge.

25 jan 2020

SF’s Faglige Landsudvalg inviterer til konference om værdige senior-år til alle.

Et af valgkampens altoverskyggende temaer var tilbagetrækning og nedslidning! For hvordan skaber vi et mere fair system, hvor der både tages hensyn til, at faglærte og ufaglærte kommer tidligere i fuldtidsjob end både fx akademikere og pædagoger, og samtidig tager hensyn til, at der kan være forskel på nedslidningsgraden i alle faggrupper? Og hvad er muligt politisk og økonomisk? SF’s Faglige Landsudvalg inviterer til konference med oplæg og debat for at komme nærmere løsningen på den gordiske knude.

Socialdemokratiet har præsenteret et udspil og bebudet, at de vil indkalde til forhandlinger i 2020. Her vil vi gerne have jeres tanker i forhold til både udfordringer og løsninger. Vi inviterer således til konference for at tage jeres input med til forhandlingerne!

Alle er velkomne, og vi håber at se mange. Det foregår på Christiansborg, i Fællessalen, lørdag den 25. januar 2020 fra 11:30-14:30. Der vil være frokost.

Arrangementet er gratis og offentligt, men tilmelding skal ske gennem følgende link, senest onsdag den 22. januar: www.SF.dk/konference 

Vi glæder os til at se jer og høre jeres overvejelser!