21 Feb 2020  

KBH: Let skyet, 6 °C

KØBENHAVN: Besøg Kommunistisk Partis bod på Folkemødet på Fiskerhavnens Stejleplads

Event

KØBENHAVN: Besøg Kommunistisk Partis bod på Folkemødet på Fiskerhavnens Stejleplads

Kommunistisk Parti i Sydhavnen opfordrer til at komme og blive klogere både på byudviklingen og på kommunisternes politik. Forfatter Peter Schultz Jørgensen taler på baggrund af sin nye bog om byudvikling.

14 sep 2019

Besøg Kommunistisk Partis bod på Folkemødet på Fiskerhavnens Stejleplads nu på lørdag den 14. september klokken 11-17.

Som I sikkert ved, er Kommunistisk Parti i Sydhavnen dybt engageret i at forsvare Stejlepladsen mod kommunens byggeplaner.

Vi deltager i folkemødet med egen bod for partiet og for netavisen Arbejderen.dk.

Temaet for folkemødet er byudviklingen i København.

Kommunistisk Parti i Sydhavnen har inviteret byplanarkitekt Peter Schultz Jørgensen til at komme og deltage i debatten, fordi han netop nu har udgivet en stor, faktamættet analyse af de moderne bymonopolers udvikling i hele verden med et særligt afsnit om Københavns historiske og nuværende byplanpolitik.

Bogen, som hedder “Byernes Jord”, analyserer de store bymonopolers aktuelle udvikling og især den rolle, som de store kapitalfonde har i at styre byudviklingen, ikke kun i København, men overalt i verden. Den påviser, hvordan byplanlægningen énsidigt tilgodeser kapitalinteresserne på den almindelige befolknings bekostning.

Bogen indeholder også et slutkapitel, som opridser en optimistisk vision om en fremtidige byudvikling, hvor København er blevet decentraliseret og udbredt over hele Sjælland med plads til store økologiske frirum mellem mange små kollektive, produktive, økologiske centre, der er forbundet i et udbredt net af hurtige kollektive trafikforbindelser.

Peter Schultz Jørgensen vil deltage i debatten på store scene og vil desuden kunne mødes i vores partibod, hvor man kan debattere og tale mere med ham og eventuelt købe og få signeret hans nye bog.

I Kommunistisk Partis bod vil man desuden kunne deltage i en konkurrence, en quiz med 12 spørgsmål, hvor man kan vinde både Cuba-rom, chokolade og abonnement på Arbejderens netavis.

Så kom og bliv klogere både på byudviklingen og på kommunisternes politik!