25 Jun 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 19 °C

Julekoncert til fordel for Reden International

Julekoncert til fordel for Reden International

Københavns Domkirke. Gratis adgang, men publikum kan donere beløb.

16 dec 2018

Julekoncert til fordel for Reden International byder på musik af højeste klasse.

Søndag d. 16. december giver Ensemble Hovaldt julekoncert i Vor Frue Kirke til fordel for Reden International. Det er nu 12. år i træk at den stjernespækkede julekoncert afholdes, og i år byder den som sædvanlig på optræden af kunstnere fra ind- og udland.

Ensemble Hovaldt består af messingblæsere, som fremfører værker selv og sammen med solister. Solisterne ved årets koncert er operasangerinderne Andrea Pellegrini og Anne Margrethe Dahl.

Sædvanen tro har Hovaldt hentet nogle af de bedste danske og europæiske musikere, og ensemblet tæller i år trompetisterne Philip Cobb fra London Symphony Orchestra og Nikolaj Viltoft fra Det Kgl. Kapel. Endvidere medvirker hornist Susanne Skov fra Fredericia Teater, Lars Ejlif Hansen fra Den Kgl. Livgarde og basunist Ian Bousfield tidligere Winer Philharmonikerne og tubaist Patrick Harrild fra London Symphony Orchestra.

Helt i tråd med de tidligere koncerter vil publikum også kunne nyde koret Paradox under ledelse af Julie Smed Jensen.

Ved koncerten vil der være velkomst ved domprovst Anders Borre Gadegaarrd samt taler af udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg og Reden Internationals forstander, Kira West.

Koncerten afholdes til fordel for Reden Internationals arbejde med udenlandske kvinder i prostitution. Forstander Kira West forklarer:

”Hver dag rejser mennesker fra lande, hvor der mangler jobs og muligheder, til Europa og Danmark i drømmen om et bedre liv for dem selv og deres familier. Blandt dem er der kvinder, som bliver groft udnyttet og tvunget ud i prostitution. Det er de kvinder, vi møder i Reden International.

Vi har en fælles forpligtelse til at hjælpe mennesker, der er ofre for menneskehandel og grov udnyttelse. Det kræver, at vi ser og anerkender den ekstremt udsatte position, kvinderne er i – og at vi møder dem som hele mennesker, der har behov for beskyttelse og støtte.”

Reden International har et værested, rådgivningscenter og en sundhedsklinik for kvinderne. De laver opsøgende arbejde på gaden og på klinikker og har et krisecenter for udenlandske kvinder i prostitution. Her bliver kvinderne rådgivet om, hvordan de kan passe på sig selv, og får viden om deres rettigheder og muligheder.

Koncerten finder sted søndag d. 16. december kl. 14 i Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Adgang til koncerten er gratis, men publikum kan i indgangen donere et beløb til Reden Internationals arbejde.

< jun 2019 >

26
26. jun. 2019 (Hele dagen) til 02. jul. 2019 (Hele dagen)
26
26. jun. 2019 - 16:00
26
26. jun. 2019 - 16:00 til 18:00
27
27. jun. 2019 - 18:00 til 22:30
28
28. jun. 2019 - 15:00 til 17:30
29
29. jun. 2019 - 12:00