23 Jul 2018  

KBH: Spredte skyer, 22 °C

V-borgmester løber fra løfte til arbejdsløse

Lyttemøde med syge borgere

V-borgmester løber fra løfte til arbejdsløse

Et lyttemøde den 23. januar bliver uden den nyudnævnte borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsområdet i Københavns Kommune. De syge borgere lover at holde hende til ilden.

Syge borgere vil følge arbejdet i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget i Københavns Kommune tæt.
FOTO: Aage Christensen
1 af 1

Den nyudnævnte V-borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsområdet i Københavns Kommune Cecilia Lonning-Skovgaard har sendt et kortfattet afbud til et møde den 23. januar arrangeret af Jobcentrets Ofre og Næstehjælperne.

Vi vil i de næste 4 år følge udvalgets og borgmesterens arbejde meget tæt og løbende forholde os til, hvad der besluttes.
Marianne Rasmussen, talsperson

Cecilia Lonning-Skovgaard lovede under kommunalvalget at lytte til de mennesker, der er tilknyttet Københavns kommunes jobcentre, men nu konstaterer de to foreninger i en pressemeddelsle, at det desværre var et "mediestunt".

Jobcentrets Ofre og Næstehjælperne har inviteret hele Beskæftigelses- og Integrationsudvalget til lytte-møde om forholdene for syge borgere i København. 

– Vi vil selvfølgelig afholde vores lyttemøde for politikerne fra Enhedslisten, SF og Alternativet, der er de eneste, der har bekræftet deres deltagelse, siger Marianne Rasmussen, på vegne af arrangørerne.

Hun fortsætter:

– Vi vil ligeledes garantere borgmesteren, at vi ikke har tænkt os at acceptere hendes afslag på at lytte til os men tværtimod holde hende op på de løfter, hun har givet til offentligheden. Vi vil i de næste 4 år følge udvalgets og borgmesterens arbejde meget tæt og løbende forholde os til, hvad der besluttes.

09. jan. 2018 - 11:50   09. jan. 2018 - 15:56

Jobcentre

noc@arbejderen.dk