05 Apr 2020  

KBH: Let skyet

Indland

Før og efter coronakrisen
Coronakrise Udsatte børn har svært ved at få dækket deres behov for undervisning under coronakrisen, hvor undervisningen foregår digitalt. Om de derfor skal have erstatningsundervisning, er der ikke enighed om.

Nyeste: Indland

Indland
03. apr. 2020 - 12:24
Protester har sikret mimrekortets fremtidUnge og ældre kan se frem til bedre og billigere offentlig transport. Ny aftale sætter 361 millioner kroner af til at forbedre den kollektive trafik. Det betyder blandt andet, at mimrekortet bevares og et billigere ungdomskort.
03. aprProtester har sikret mimrekortets fre...
Indland
02. apr. 2020 - 15:01
Straffe for "corona-forbrydelser" fordoblesTyveri, grov forstyrrelse af den offentlige orden og brud på maskeringsforbuddet skal straffes dobbelt så hårdt, hvis lovovertrædelsen har baggrund i coronaepidemien. Det besluttede et flertal af Folketinget torsdag. Samtidig benyttede et flertal coronakrisen til at åbne for flere udvisninger af udlændinge.
02. aprStraffe for "corona-forbrydelser...
Indland
02. apr. 2020 - 10:53
Sundhedsministeren får ret til at forbyde forsamlinger på mere end to personerSundhedsministeren får endnu mere magt. Fremover skal han kunne forbyde forsamlinger på mere end to personer og lukke eksempelvis legepladser og fodboldbaner.
02. aprSundhedsministeren får ret til at for...
Indland
02. apr. 2020 - 07:16
Vibe skal rådgive regeringen: Socialt udsatte skal på banenVibe Klarup er ny formand for Rådet for Socialt Udsatte. Hun vil arbejde for, at udsatte får langt bedre mulighed for at være en del af debatten om deres egne vilkår. I dag starter den nye formand som blogger i Arbejderen.
02. aprVibe skal rådgive regeringen: Socialt...
Indland
01. apr. 2020 - 14:22
Greenpeace: Grøn omstilling kan sætte gang i samfundet ovenpå coronaDer ligger tusindvis af grønne arbejdspladser og venter på at blive aktiveret, mener Greenpeace. Hjælpepakkerne til erhvervslivet og ophævelsen af anlægsloftet kan være startsignalet, men det kræver, at politikerne skriver grønne krav ind.
01. aprGreenpeace: Grøn omstilling kan sætte...
Indland
31. mar. 2020 - 11:12
Uenighed om behov for erstatningsundervisning når skolerne åbner igenUdsatte børn har svært ved at få dækket deres behov for undervisning under coronakrisen, hvor undervisningen foregår digitalt. Om de derfor skal have erstatningsundervisning, er der ikke enighed om.
31. marUenighed om behov for erstatningsunde...
Indland
31. mar. 2020 - 10:47
Seniorfællesskab spredes, efter at ghettolov fordobler pensionisters huslejeMjølnerparkens aktive seniorbofællesskab er truet på sin eksistens. Beboerne er ellers blevet lovet, at de fortsat kan blive boende sammen, hvis de alle flytter til et nyt bofællesskab. Men det har pensionisterne ikke råd til.
31. marSeniorfællesskab spredes, efter at gh...