21 Apr 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 4 °C

Interessen er stor – Operation Dagsværk efterlyser jobs

Operation Dagsværk

Interessen er stor – Operation Dagsværk efterlyser jobs

Eleverne er klar til at arbejde for Grønland 7. november.

1 af 1

Op imod 20.000 elever forventes at tilmelde sig dagsværkdagen. Derfor efterlyser Operation Dagsværk jobs i hele landet onsdag den 7. november. 

Er det på tide at få vinduerne pudset? Har hunden brug for en travetur? Skal din mormor have nybagt kage eller dine sociale medier et ungdommeligt pift? 

For 350 kroner kan man hyre en elev i fem timer. Alle pengene går ubeskåret til Ungdommens Røde Kors’ og Røde Kors i Grønlands projekt for unge i Grønland.

Se, hvordan man hyrer en elev på www.od.dk

I november 2017 skrev Operation Dagsværk historie, da eleverne valgte ”unge i Grønland” som årets projekt. Aldrig før har der været fokus på et land mod nord, og aldrig før har modtagerlandet været så involveret i kampagnen.

For første gang nogensinde får de grønlandske elever mulighed for at blive en del af Operation Dagsværk. Nuuk Gymnasium har oprettet en lokal elevgruppe, som skal stå for at engagere eleverne og få dem til at arbejde på dagsværkdagen. Onsdag den 7. november kommer uanset til at stå i Operation Dagsværks tegn i Nuuk, da dem, der ikke trækker i arbejdstøjet, skal deltage i en workshop, som er inspireret af årets dagsværkprojekt.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


30. okt. 2018 - 12:33   30. okt. 2018 - 12:43

Operation Dagsværk

aj@arbejderen.dk