07 Mar 2021  

KBH: Ingen skyer af betydning, 2 °C

Chat med Peter Kofod om kampen på nettet

Chat med Peter Kofod om kampen på nettet

Peter Kofod, netaktivist og manden bag det første danske interview med whistlebloweren Edward Snowden, chatter med Arbejderens læsere om NSA og modstand mod overvågning og undertrykkelse på internettet.

Internettet gik på gaden 11. februar. Bitbureauet, IT-Politisk Forening, Prosa og Amnesty kaldte til demo i forbindelse med den danske del af en global aktionsdag mod masseovervågning på nettet.
FOTO: Andrea Sigaard
1 af 1
 

 


Debatten modereres af Arbejderens webredaktion, og kommentarer med stødende indhold vil blive fjernet. Bemærk derfor, at der kan gå lidt tid, fra du sender din besked, til den bliver synlig i chatten.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


15. feb. 2014 - 15:59   15. feb. 2014 - 18:47

Event

fe@arbejderen.dk
Peter Kofod
  • Peter Kofod er en dansk webaktivist, musiker og skribent.
  • Han er manden bag det første danske interview med den verdenskendte whistlebloweren Edward Snowden, som blev offentliggjort på den uafhængige nyhedssite DenFri.
  • Han har tidligere været en del af fredsbevægelsen omkring Irak-krigen og var også sammen med en række internationale whistleblowere medunderskriver på et åbent brev om overvågning, der blev bragt i aviser verden over, herhjemme i Information.

>> LÆS PETER KOFODS INTERVIEW MED EDWARD SNOWDEN HER

>> LÆS MERE PÅ PETER KOFODS BLOG HER