16 Feb 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 6 °C

Alternativt budget i Randers

Kritik af S

Alternativt budget i Randers

Tre lister i Randers byråd viser med alternativt budget, at Socialdemokratiet kunne have undgået et nedskæringsbudget, hvis de ikke var gået sammen med højrefløjen.

Socialdemokratiet har svigtet, fastslår Bjarne Overmark fra Beboerlisten.
FOTO: Beboerlisten
1 af 1

Der er lagt op til nedskæringer på 400 millioner kroner på velfærden i Randers de næste fire år. 

Kommunevalget resulterede i en anden borgmester, men det er fortsat blå nedskæringspolitik, vi ser.
Bjarne Overmark, Beboerlisten

Det er en konsekvens af den budgetaftale, som den socialdemokratiske borgmester har indgået sammen med Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative. Budgettet blev vedtaget i går.

– Kommunevalget resulterede i en anden borgmester, men det er fortsat blå nedskæringspolitik, vi ser i flertallets budgetforslag. Venstre og Dansk Folkeparti er fortsat garanter for, at forringelserne på ældre, børn, skoler, arbejdsløse og handicappede fortsætter – nu sammen med det socialdemokratiske støtteparti, siger Bjarne Overmark, medlem af Randers Byråd for Beboerlisten. 

I stedet kunne Socialdemokratiet have lavet forlig med de partier og lister, der ønsker bedre velfærd, og helt have undgået nedskæringer, fastslår Beboerlisten, Velfærdslisten og Enhedslisten. 

De tre lister har lavet et alternativt budgetforslag med flere penge til alle velfærdsområder, mens skatten og grundskylden sættes op, og der spares på blandt andet prestigeprojekter, politikernes lønninger og udlandsrejser samt brug af konsulenter.

>> LÆS DERES FORSLAG HER

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


12. okt. 2018 - 08:34   12. okt. 2018 - 15:59

Budget 2019

ur@arbejderen.dk