01 Apr 2020  

KBH: Overskyet, 7 °C

10 grimme citater fra Pegidas danske bagmand

Glemmer du, så husker vi:

10 grimme citater fra Pegidas danske bagmand

Pegidas talsmand i Danmark mener, at muslimer er indavlede og genetisk skadede og forventer etnisk guerillakrig i europæiske storbyer. Nu forsøger han at give indtryk af, at Pegida ikke er racistisk.

Pegidas danske talsmand, Nicolai Sennels, taler på den første danske Pegida-march i København mandag.
FOTO: Andrea Sigaard
1 af 1

Den danske talsperson for Pegida, Nicolai Sennels, gør meget ud af at understrege, at formålet med gårsdagens Pegida-demonstrationer var at markere en "bekymring over fundamentalistisk islam og vise sympati med dens ofre – senest med massakren i Frankrig." Og i sin tale på mandagens Pegida-demonstration i København gjorde Sennels meget ud af at gøre det klart, at Pegida ikke er imod muslimer.

Sennels er tidligere folketingskandidat for DF og kendt som en radikal højrefløjsdebattør på nettet.

Men Sennels er samtidig kendt som en radikal højrefløjsdebattør på nettet. Han er tidligere folketingskandidat for Dansk Folkeparti og har skrevet bogen "Blandt kriminelle muslimer".

I en artikel fra september 2010 på europenews.dk, en engelsksproget hjemmeside der formidler stærkt islamkritiske blogindlæg, skriver Sennels blandt andet, at "næsten halvdelen af verdens muslimer er indavlede" og at indavl fører til "lavere intelligens".

Vi har samlet 10 af de mest kontroversielle citater fra Pegidas danske bagmand:

Et groft skøn viser, at næsten halvdelen af alle verdens muslimer er indavlede. En stor del af de indavlede muslimer er født af forældre, som selv er indavlede – hvilket øger risikoen for mentale og fysiske skader meget. Massiv indavl indenfor den muslimske kultur de sidste 1400 år kan have gjort katastrofal skade på deres genpulje. Indavl kan være forklaringen på, hvorfor det kun er lykkedes ni muslimer at modtage den prestigefyldte Nobels Fredspris.
Europenews.dk, 9.8.2010
Hvis du vil udvikle dine evner til beskyttelse, så bliv stærk, lær kampsport og overvej at gå med i Hjemmeværnet. Hvis du er involveret i politiske aktiviteter, så hold bureaukratiet på et minimum, bliv gode venner og lad være med at konkurrere med dine anti-jihad-kammerater.
10news.dk, 31.12.2014
Når man arbejder psykologisk med muslimer, bliver det klart, at man ikke kan opfordre en muslim til at lægge sin vrede fra sig. Det ville svare at bede en cowboy om at lægge pistolerne hjemme på kommoden, inden han skal ud og duellere: det virker absurd i hans øjne.
Snaphanen.dk, 11.6.2008 
Jeg kan ikke lide islam og alle, som mener at islam bør have en plads i verden. Jeg bryder mig heller ikke om de negative konsekvenser, som muslimsk indvandring har ført med sig. Men jeg hader ikke alle muslimer. Obama er en af dem, jeg ikke bryder mig om, og som jeg mener er blandt de mange, som burde rejse hjem, hvor han kommer fra.
Amerikanske perspektiver JP.dk, 12.10.2009)
Jeg blev spurgt fornyligt: Hvorfor bekæmpe islam? Det korte svar er fordi islam bekæmper os og da islam ikke kender nogen grænser og ikke kender nogen medlidenhed, vil islam blive ved med at bekæmpe os indtil vi er besejrede eller - forhåbentlig - stopper dem for evigt.
10news.dk, 31.12.2014
Terrorplanerne mod Jyllands-Posten viser, at avisen havde ret, da den med Muhammed-tegningerne pegede på korandyrkere som en trussel mod menneskets frihed og ret til at sige det man tænker.
Kulturkløften, JP.dk, 28.10.2009
Vi får formentligt undtagelsestilstande og guerillakrige i vores europæiske byer inden for en håndfuld år. Kampene i sig selv vil gøre vores lande ukendelige i en årrække, og selvom vestlige magter endnu ikke har vundet en krig mod guerrilla-krigere, så har vi vi trods alt overmagten - hvis vi vil bruge den... Men der går nok et halvt århundrede, førend vi kan trække vejret dybt og frit igen.
Kulturkløften, JP.dk, 28.10.2009
Det ligger således meget dybt i os vesterlændinge, at vi selv har ansvar for vores forstyrrende følelser... Denne refleksionsproces er netop det, som udgør den største psykologiske forskel mellem vesterlændinge og folk, som er vokset op i muslimske familier.
Snaphanen.dk,11.6.2008
Inden fem år vil vi have reel guerillia-krig i vores storbyer med skudvekslinger mellem muslimske grupper og vestlige autoriteter. Vi vil se fronte og barikkader, døde politimænd, hævnangreb med selvmordsbomber, hæren griber ind, voldelig selvtægtsgrupper på begge sider og vi vil få vores egne Gaza-striber hvor stadigt mere permanente undtagelsestilstande er en realitet. Tryghed, velfærdssamfundet, økonomi og håb for fremtiden vil være skudt i sænk. Samtidigt vil mere eller mindre officielle organisationer i den muslimske verden støtte deres 'brødre' med viden, våben, mandskab og politisk og økonomisk pres.
Kulturkløften, jp.dk, 22.11.2009
At sikre os selv og vores efterkommere mod denne cancer, som allerede gnaver i alle vitale dele af vores samfund, kræver særdeles vedholdende politisk og folkelig beslutsomhed. Når vi slår tilbage vil det provokere vores selvudnævnte fjende og styrke deres verdensberømte barnlige vrede og offermentalitet. Men der er ingen grund til at undgå konfrontation, da der ikke er nogen vej uden om et virkeligt sammenstød uanset hvad – og jo før det kommer, jo færre og jo dårligere organiseret vil de være.
10news.dk, 31.12.2014

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


21. jan. 2015 - 12:42   21. jan. 2015 - 16:18

Højrefløj

ml@arbejderen.dk
Baggrund: Hvad er Pegida?
  • Pegida er en forkortelse for "Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes", "Patriotiske Europæere mod Islamisering af Aftenlandet". Aftenlandet er en nationalkonservativ betegnelse for Vesten.
  • Bevægelsen er udspringer af højreekstreme kræfter i Dresden i det gamle Østtyskland, hvor de har kunnet samlet tusindvis af mennesker til marcher mod en såkaldt islamering af Tyskland og Vesteuropa og for at bremse indvandringen.
  • Både højrepopulister, højreekstremister, nynazister og hooligans er blevet koblet til Pegida-bevægelsen.
  • I Danmark forsøger den tidligere folketingskandidat for Dansk Folkeparti Nicolai Sennels at stable en dansk Pegida-bevægelse på benene under navnet Pegidadk.

>> LÆS ALLE ARTIKLER OM PEGIDA HER