07 Jun 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 16 °C

Tillykke med den nye regering

Læserbrev

Tillykke med den nye regering

Alle disse mange penge, som de kreative danskere glemmer at betale i skat, betyder, at det bliver de lovlydige borgere, der skal sikre den nye regerings overlevelse, skriver Peer Pedersen.

Mette Frederiksen har nu sikret sig opbakning fra den venstrefløj samt Radikale Venstre, der var nødvendig for at rette op på de mange fejl og den evige udsultning af de syge og svageste i Danmark.

De rigeste betaler alt for lidt i skat. Derfor ses mange million-kroners-biler og -lystbåde på veje og i havne.

Knap er det offentliggjort, før partierne, der har mistet den indflydelse, de havde før, hagler den nye aftale ned og påstår, at der ikke er penge nok til at udføre de mange hensigter, den nye regering har.

De rigeste betaler alt for lidt i skat. Derfor ses mange million-kroners-biler og -lystbåde på veje og i havne. Kæmpevillaerne på de dyreste grunde er ikke svære at finde. Det er beviset for, at mange har råd til at betale for de serviceydelser, vi alle modtager. Skatten må derfor være alt for lille for de højeste indtægter.

Der findes omkring 600.000 små eller mindre virksomheder. Langt de fleste snyder eller bruger skattesystemet kreativt for at slippe for skat. Det skal der ryddes op i. Her er det ikke ualmindeligt at bruge virksomhedens betalingskort til private handler og derved undgå både skat og moms af deres private forbrug.

Virksomhederne har op til seks måneders henstand med den indkomne moms, hvilket betyder, at der er virksomheder, der bevidst går fallit og end ikke har penge til den skyldige moms.

Alle disse mange penge, som de kreative danskere glemmer at betale i skat, betyder, at det bliver de lovlydige borgere, der skal sikre den nye regerings overlevelse.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


26. jun. 2019 - 11:34   26. jun. 2019 - 11:42

Læserbrev

Peer Pedersen, Frederiksværk
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk. Husk at angive navn og adresse (by).