28 May 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 12 °C

Om EU-parlamentets resolution

Læserbrev

Om EU-parlamentets resolution

De højreorienterede er løgnens faders børn. De dyrker den store løgn for at føre så mange mennesker vild som muligt, skriver Thorben Landstrøm Pedersen. Link i artiklen til Georgi Dimitrovs bog Fascismen er fjenden.

EU-parlamentet har gennemført en resolution, der sætter lighedstegn mellem kommunisme og nazisme. De kalder dermed de socialistiske aviser og tidsskrifter for snedige agitatorer for nazismen.

Hvis I i stedet for vil sætte jer ordentligt ind i stoffet, kan jeg foreslå, at I læser Georgi Dimitrovs bog Fascismen er fjenden.

De kalder Hanne Reintoft, Hans Scherfig, Hans Kirk, Georgi Dimitrov, Martin Andersen Nexø og andre kommunistiske forfattere for snedige agitatorer for nazismen.

EU ønsker på denne måde at ophidse de efter deres mening helt historieløse masser til at gennemføre det samme i hele EU, som repræsentanterne for finanskapitalen og storkapitalen lykkedes med i Ukraine til ære for dem, som støttede nazismen under Anden Verdenskrig.

De højreorienterede er løgnens faders børn. Der er ingen sandhed i dem. De dyrker den store løgn for at føre så mange mennesker vild som muligt. De gør ondt til godt, sort til hvidt, vender tingene på hovedet, lyver kommunismen alt ondt på for at tilfredsstille kapitalisternes ulvegriske magt og profitinteresser.

Hvis I i stedet for vil sætte jer ordentligt ind i stoffet, kan jeg foreslå, at I læser Georgi Dimitrovs bog Fascismen er fjenden. Den findes med forord og det hele.

Og når I har læst den, så kan I tage stilling til, hvad I vil sammenligne nazismen med i vore dage.

Og så kan I kæmpe for at forhindre, at finanskapitalen og dens hvide, højreorienterede mand skal gøre fremtiden til et stort “murder”, som Leonard Cohen sang i sangen “The Future”.

Den hvide, højreorienterede mand der vil stille statuer op af “The head of KU Klux Klan”, som Joan Baez kaldte ham i sin optræden i Woodstock i 1969. Så at han var racist er ikke nogen overraskende nyhed.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


22. okt. 2019 - 12:17   22. okt. 2019 - 12:57

Læserbrev

af Thorben Landstrøm Pedersen, Brønshøj
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk. Husk at angive navn og adresse (by).