16 Sep 2019  

KBH: Ingen skyer af betydning, 15 °C

Kan vi stole på politikere, der ikke stoler på os?

Læserbrev

Kan vi stole på politikere, der ikke stoler på os?

Bankunionen vil blive den katastrofe, som EU ønsker at tvinge ned over Danmark. Når de danske banker har betalt Øst- og Sydeuropas gæld, hvem kommer så til at dække de danske banker – dig og mig! Anders Liljensøe går i clinch med et par af EU-medløbernes påstande.

Danmark står over for en national katastrofe. På Christiansborg har politikerne i al stilhed tildelt ”Koordinationsgruppen for Finansiel Stabilitet” at udarbejde en rapport, der skal omgå grundlovens paragraf 20.

Med en bankunion bliver vi fastlåst og kommer til at dække Sydeuropas gæld – det er suverænitetsafgivelse, som kræver en folkeafstemning!

I Jesper Tynells bog Mørkelygten, som modtog Cavlingprisen, beskrives, hvordan politikere og embedsmænd fordrejer lovene, i dette tilfælde i håbet om millionstillinger i EU!

EU-medløbere siger: ”Vi følger jo euroens kurs”.

Kære medløber, det er ikke lovbestemt, vi kan træde ud af kurssamarbejdet, hvis det passer os. Med en bankunion bliver vi fastlåst og kommer til at dække Sydeuropas gæld – det er suverænitetsafgivelse, som kræver en folkeafstemning!

Bankunionen vil blive den katastrofe, som EU ønsker at tvinge ned over Danmark. Man vil påstå, at de europæiske banker vil hæfte for hinanden, en klar usandhed. Når de danske banker har betalt Øst- og Sydeuropas gæld, hvem kommer så til at dække de danske banker – dig og mig! De sidste fire bankpakker kostede danskerne 55 milliarder. Havde vi været med i euroen eller EU’s bankunion, ville Grækenland have kostet Danmark 676 milliarder, altså mere end et års statsbudget. Det er, hvad der sker med indførsel af bankunionen.

Demokrati er for godt til, at politikerne vil dele det med hvem som helst – kan vi stole på politikere, der ikke stoler på os, med en folkeafstemning om bankunionen?

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


21. jun. 2019 - 09:25   21. jun. 2019 - 09:52

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 800 og 3000 tegn inklusive mellemrum.
  • Kronikker og kommentarer må maksimalt være på 5000 tegn inklusive mellemrum.
  • Sendes til debat@arbejderen.dk 
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker skribentens egen holdning – ikke Arbejderens.