18 Sep 2020  

KBH: Ingen skyer af betydning, 11 °C

Hotellerne lider, hjælp kunderne til et hotelophold

Læserbrev

Hotellerne lider, hjælp kunderne til et hotelophold

Giv de trængende skatteborgere med familie en hjælpepakke, der vil give dem delvis eller helt gratis ophold på de danske hoteller, opfordrer Peer Pedersen.

De danske hoteller lider, de mangler internationale gæster, hvorfor de nærmest tigger efter økonomisk støtte af staten, skatteborgerne. Det er ikke den rigtige vej at gå.

Hele den danske befolkning, skatteborgerne i Danmark, kan, må eller tør ikke rejse til udlandet på en ferie, de kan betale. Giv dem en ferie i Danmark!

Mange tilstødende erhverv vil også kunne få økonomisk glæde af de mange feriegæster.

At regeringen overvejer en form for hjælpepakke til hotellerne er ikke den rigtige vej at gå. I stedet var det en idé at give de trængende skatteborgere med familie en hjælpepakke, der vil give dem delvis eller helt gratis ophold på de danske hoteller. Der kunne være tale om et mindre antal overnatninger helt gratis og derefter en reduceret pris på både ophold og forplejning i hele år 2020 eller efter behov frem til feriesæsonen i 2021.

En sådan ordning vil gavne hele den oplevelsestunge del af befolkningen, øge danskernes mulighed for at besøge områder de ellers ikke kender samt besøge de mange kulturtilbud, de ikke ellers vil komme i nærheden af.

Det vil også være et tilbud til de danske hoteller om at tjene penge og vise sig frem for eventuelle fremtidige kunder samt for at ansætte nogle af de mange arbejdsløse, coronasituationen skaber eller har skabt.

Mange tilstødende erhverv vil også kunne få økonomisk glæde af de mange feriegæster.

En sådan ordning vil sikre skatte- og momsindtægter til staten, os selv, både fra de mange virksomheder, der nyder godt af en sådan ordning, samt fra de mange medarbejdere, der ad denne vej får mulighed for at tjene deres penge selv i stedet for diverse former for støtte.

De mange begrænsninger og krav samt frygten, vi har været igennem i snart et halvt år, har skabt en form for depression hos mange. Her ville denne ordning kunne styrke helbredet og spare samfundet for mange penge til læge- og sygehusbehandling.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


27. jul. 2020 - 13:29   27. jul. 2020 - 13:32

Læserbrev

af Peer Pedersen, Frederiksværk
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk. Husk at angive navn og adresse (by).