23 Jan 2020  

KBH: Overskyet, dis, 5 °C

Frit fagforeningsvalg? Ikke hos os!

Læserbrev

Frit fagforeningsvalg? Ikke hos os!

I stilladsbranchen holder vi fast i vores fælles beslutning om, at alle er medlemmer af den samme fagforening. Det kommer hverken lovgivning, Liberal Alliance – eller for den sags skyld 3F – til at lave om på, skriver Jacob Jespersen, formand for Aarhus Stilladsarbejderklub.

FOTO: Andrea Sigaard
1 af 1

I stilladsbranchen er fagforeningsvalget ikke frit. Vi har kollegerne imellem taget en demokratisk beslutning om, at vil man bygge stilladser i Aarhus, ja så er man organiseret i 3F og Aarhus Stilladsarbejderklub.

Med den individualisering og opsplitning, man ser på arbejdsmarkedet i dag, bliver vores stærke faglige organisering vigtigere end nogensinde.

Baggrunden er, at skal vi fastholde de arbejdsvilkår, vi har – og være en troværdig med- og modspiller for vores arbejdsgivere – så kræver det, at alle er organiseret hos det fagforbund, der har vores overenskomst, og i den klub, som er rammen om vores fællesskab.

Med den individualisering og opsplitning, man ser på arbejdsmarkedet i dag, bliver vores stærke faglige organisering vigtigere end nogensinde.

I stilladsbranchen holder vi derfor fast i vores fælles beslutning om, at alle er medlemmer af den samme fagforening. Det kommer hverken lovgivning, Liberal Alliance – eller for den sags skyld 3F – til at lave om på!

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


13. sep. 2019 - 14:49   13. sep. 2019 - 14:59

Læserbrev

af Jacob Jespersen, formand, Aarhus Stilladsarbejderklub
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk.