16 Aug 2018  

KBH: Ingen skyer af betydning, 18 °C

Den største udfordring for det danske samfund

Den største udfordring for det danske samfund

Nogle økonomisk trængte muslimer får deres børn til, at svindle med SU'en = kæmpe drama, og Mattias Tesfeyes forargelse vil ingen ende tage. Men firmaers årlige svindel, der koster samfundet omkring syv milliarder kroner årligt, er ikke nok til bare et enkelt Tweet.

Socialdemokratiet fremlagde mandag et nyt asyludspil.
FOTO: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
1 af 1

“Det er efter vores opfattelse den største udfordring i det danske samfund nu", siger Mette Frederiksen om integrationen.

Socialdemokraterne er efter min opfattelse den største udfordring for vores samfund nu.

Det er simpelthen noget vrøvl! Den største udfordring, det danske samfund har nu, er, at vores fælles værdier bliver afhændet ganske gratis til suspekte forretningskonglomerater. Vores forsyningsnet er uden for demokratisk kontrol, i hænderne på amerikanske investeringsfonde og saudiske rigmænd. Takket være socialdemokraterne.

SKAT fungerer så elendigt, at selv den mest amatøragtige svindler kan få hevet milliarder af kroner ud af landet. Penge som du og jeg har slidt og slæbt for. Takket være en socialdemokratisk ledet regering. Og kan der placeres et ansvar? Nej, der findes ingen ansvarlige mennesker i SKAT...

Nogle økonomisk trængte muslimer får deres børn til, at svindle med SU'en = kæmpe drama, og Mattias Tesfeyes forargelse vil ingen ende tage.

Men firmaers årlige svindel, der koster samfundet omkring syv milliarder kroner årligt, er ikke nok til bare et enkelt Tweet.

Budgetloven, endnu en perle fra den gang socialdemokraterne sidst stod i spidsen for vores land, smadrer den kommunale velfærd.

Socialdemokraterne er efter min opfattelse den største udfordring for vores samfund nu.

06. feb. 2018 - 13:10   07. feb. 2018 - 10:59

Læserbrev

af Per Küpper, København