21 Jan 2020  

KBH: Overskyet, 7 °C

De kapitalistiske tyvesamfund flænser "barnet" i stykker

Læserbrev

De kapitalistiske tyvesamfund flænser "barnet" i stykker

... fordi det skånselsløst vil bombe og forfølge alt, der prøver på at skabe frihed for at mene og arbejde for at gøre socialismen mulig ... Læserbrev af Thorben Landstrøm Pedersen.

I kapitalismen er det kapitalisterne, der siger til de fattige: Hvis I vil have lov at leve i vores kapitalisternes rige, så må I sælge alt, hvad I ejer (arbejdskraften) og give arbejdet, I udfører med den, til os.

Og med de oversøiske dyr USA fik de så med dyrets oversøiske pagt NATO kraften til at flænse "barnet" i stykker.

Så kan I leve i vores kapitalisternes rige, holdt i live af det I får for at sælge jeres arbejdskraft, og så vifter de sammen med deres præster med et tegn, der forestiller korsfæstelsen af den mand, der forlangte af kapitalisten, at han skulle gå og sælge alt, hvad han ejede og give det, han fik for det, til de fattige, og de vifter med dette tegn for at advare os om, at det vil gå os ligesom ham, hvis vi trodser dem, ligesom han gjorde, der også jog dem ud af templet med en stok.

Men på trods af kapitalisternes trusler om at lyve ham og hans tilhængere alt ondt på og forfølge dem, vendte han tilbage i skikkelse af Karl Marx, der var et stort lys, og som sagde tingene ligeud og ikke længere talte i lignelsestale; men han blev vraget af sine egne, så kapitalismen blev kun styrtet i det mindst udviklede kapitalistiske land, mens det overlevede i de mest udviklede kapitalistiske ulve-røveri-stater, som så omringede Sovjetunionen og førte krig mod den højestes hellige, som nu kaldes kommunister, og som en af kapitalisternes ledere kaldte et barn i vuggen, som skulle dræbes så hurtigt som muligt.

Og med de oversøiske dyr USA fik de så med dyrets oversøiske pagt NATO kraften til at flænse "barnet" i stykker, (I saw a newborn baby with wild wild wolves all around it), så folkene i de kapitalistiske tyvesamfund ikke skulle miste "friheden" til at mene, at kapitalismen er det eneste mulige samfund, fordi det skånselsløst vil bombe og forfølge alt, der prøver på at skabe frihed for at mene og arbejde for at gøre socialismen mulig og udvikle den til kommunisme og dermed befri menneskene fra tyvenes diktatur.

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


05. sep. 2019 - 14:39   05. sep. 2019 - 15:07

Læserbrev

af Thorben Landstrøm Pedersen, Brønshøj
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk.