09 Jul 2020  

KBH: Spredte skyer, 16 °C

Dan Jørgensen har en drøm

Læserbrev

Dan Jørgensen har en drøm

Dan Jørgensen fra Socialdemokratiet præsterede at indsamle én million underskrifter bag et forslag. Fra EU’s start og til i dag er det kun lykkedes 51 gange – med 51 afslag, gør Anders Liljensøe opmærksom på.

Hvis et medlem i EU-parlamentet ønsker at stille et forslag til de ikke-folkevalgte i Kommissionen, så kræver de ikke-folkevalgte, at parlamentsmedlemmet indsamler én million underskrifter, men disse underskrifter skal indsamles i mindst syv forskellige lande.

Her beviser Dan Jørgensen, at en demokratisering af EU er en naiv drøm.

Her stopper Kommissionens sabotage ikke. Der skal indsamles mindst 10.000 underskrifter i hvert af de syv lande. Vi må da håbe, at problemet, som din danske repræsentant i Parlamentet stiller på dine vegne, interesserer folk i Portugal, Rumænien, Ungarn, Italien, Grækenland, Malta og Cypern.

Dan Jørgensen fra Socialdemokratiet udførte denne imponerende bedrift. Dan Jørgensens forslag gjaldt et forbud mod de forfærdelige lange dyretransporter til Øst- og Sydeuropa samt lange transporter af kvæg til halalslagtning i Tyrkiet; transporter, hvor udmattede dyr falder om og bliver trampet ihjel af de øvrige skræmte dyr.

Fra EU’s start og til i dag er præstationen med at indsamle én million underskrifter kun lykkedes 51 gange. Det har givet 51 afslag. Alligevel hører vi politikere propagandere om al den blå, røde og grønne politik, de vil udrette i EU!

Her beviser Dan Jørgensen, at en demokratisering af EU er en naiv drøm, og at de politikere, der fremturer med al den røde, blå eller grønne politik, som de ville indføre i EU-systemet, hvor de ikke må stille forslag, lyver!

Kan du lide, hvad du læser?

Hjælp Arbejderen med fortsat at levere gedigen
rød journalistik:

Abonnér

eller giv et bidrag via


87278


03. okt. 2019 - 15:34   03. okt. 2019 - 16:13

Læserbrev

af Anders Liljensøe, Glamsbjerg
Debat i Arbejderen
  • Vi bringer gerne læserbreve, kommentarer og kronikker, der er skrevet til Arbejderen.
  • Vi bringer også gerne udtalelser fra organisationer og fagforeninger.
  • Et læserbrev skal være mellem 500 og 3000 anslag inklusive mellemrum.
  • En kommentar må maksimalt være på 5000 anslag og en kronik på 8000 anslag inklusive mellemrum.
  • Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte og redigere i de indsendte tekster. Hvis der i indlægget henvises til, hvad andre har sagt eller mener, opfordrer vi til at bringe et link som kildeangivelse.
  • Indhold i læserbreve, kommentarer og kronikker udtrykker alene skribentens egen holdning – ikke Arbejderens. 
  • Indlæg sendes til debat@arbejderen.dk. Husk at angive navn og adresse (by).